Kafe Meram’da fiyatlar nasıl?

Kafe Meram’da fiyatlar nasıl?
Kafe Meramlar hem bulundukları mevkilerde çevresine değer kattı hem de bölgenin önemli bir eksikliğini tamamladı. Her mevsim büyük ilgi gören Kafe Meram’ların fiyatları da dikkat çekici…

Meram Belediyesi tarafından hizmet sektörüne yeni bir soluk olarak hayata geçirilen Kafe Meram’lar her mevsim büyük ilgi görüyor. Kafe Meram Huzur, Kafe Meram Yenice, Kafe Meram Yeniyol, Kafe Meram Berlika, Kafe Meram Hocafakih, Kafe Meram Waffle (Melikşah Mahallesi) ve Kafe Meram Dino (80 Binde Devri Alem Parkı) şubeleriyle Meramlıların ve Konyalılarına hizmetinde olan Kafe Meram’lar bulundukları bölgelerin önemli bir ihtiyacını karşılayarak sosyal hayata katkı sunuyor.

kafe-meram-4.jpg

Park ve Kafe Meramların hem çevresine değer kattığını hem de bölgenin önemli bir eksikliğini tamamladığını ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Parklarımız, yeşili ve donatılarıyla ne kadar ilgi çekici bir sosyal alan olduğunu her mevsim yaşanan yoğunluklarla görüyoruz. Yaşanan bu yoğunluk Meram’da bu tür parklara ve sosyal alanlara hala büyük gereksinim duyulduğunun da önemli göstergelerinden biri.

kafe-meram-3.jpg

Bu nedenle Meram’ı daha da yeşillendirmeye, ilçemize yeni yeşil alanlar kazandırmaya, var olan yeşil alanları daha değerli bir hale getirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kafe Meram’ların internet sitesinde yayımlanan verilere göre menülerin fiyatları ise şöyle:

whatsapp-image-2023-06-23-at-17-21-24.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.