KGC’den yeni Müdür Tunç’a ziyaret

KGC’den yeni Müdür Tunç’a ziyaret

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Oğuz Tunç’u ziyaret etti

KGC Başkanı Sefa Özdemir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri kısa bir süre önce Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü görevine atanan Oğuz Tunç’u ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.
KGC Başkanı Sefa Özdemir, Konya’nın köklü bir basın geçmişine sahip olduğunu, geçmişten gelen bu tecrübenin internet mecrasında da etkili bir şekilde kendisini gösterdiğini ifade ederek, “Geçiş sürecinin sancılarını yaşıyor olsak da sürece hızlı bir şekilde adapte olmayı başardık. Gazetelerimiz, televizyonlarımız ve diğer yayın organlarımız ile Konya kamuoyunu hızlı, tarafsız ve doğru bilgilendirmek adına mesai mefhumu gözetmeksizin çaba harcıyoruz. Yapısal bazı sorunlarla karşılaşıyor olsak da bunların aşılabileceğine inanıyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Oğuz Tunç da Konya basınının genel manada liyakat sahibi olduğunu, bunu Konya’ya gelmeden önce de gözlemlediğini ifade etti. Tunç ayrıca, sorunların çözümü noktasında birlikte ortaya konulacak iradenin netice vereceğine inandığını sözlerine ekledi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.