Konya, 100 liraya keşfediliyor

Konya’yı keşfetmek isteyenlerin tercihi 2024 yılında da hizmet veriyor. Üstü açık otobüslerle şehri keşfeden vatandaşlar, yapılan hizmete tam not veriyor.
Konya, 100 liraya keşfediliyor

Konya Büyükşehir Belediyesinin yıllardır vatandaşlara vermiş olduğu hizmetlerin birisi de “Konya Şehir Turu”… Çift katlı otobüslerle günde iki sefer halinde Konya’da tarih ve kültürel yolculuğa çıkaran Panoramik Şehir Turu büyük ilgi görmeye devam ediyor. 2024 yılından itibaren Dolash Konya City Tours çatısı altında hizmet veren Konya Şehir Turu misafirlerini uzun bir yolculuğa çıkartıyor.

eirukpkwwaabqds.jpg

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve şehrimizi tanımak amacı ile üstü açık çift katlı otobüsler ile yapılan şehir turları tüm halkın katılabildiği bir etkinlik olarak dikkat çekerken, tur Pazartesi günleri hariç hafta içi ve hafta sonu saat 10:30 ve 18:00’da Mevlana Müzesinin ilerisindeki Panorama Müzesi önünden başlıyor.
TAM BİLET 100 LİRA
Şehir turu rehber eşliğinde indirme yapmadan Konya’nın önemli yerlerinin anlatıldığı panoramik bir tur olarak dikkat çekiyor. Mevlana Müzesi, Şehitler Abidesi, Alaaddin Tepesi, Şems-i Tebrizi, Cemel Ali Dede Türbesi, Aziz Pavlus Kilisesi, Tarihi Alman evleri ve Tren Garı, Nalçacı Caddesi, Akyokuş Tepesi, Eski Meram Bağları ve Sille gibi 50’den fazla lokasyona sahip turun ücretleri ise tam bilet 100 TL, indirimli bilet 50 TL olurken 0-7 yaş arası çocuklardan ücret alınmıyor.

ustu-acik-cift-katli-otobusle-sehir-turu-h7207.jpg

Rezervasyona ihtiyaç duyulmayan bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar, kalkıştan 15 dakika önce otobüslerin yanından biletlerini kolaylıkla alabiliyor.
KALKIŞ SAATLERİ VE YERİ
Kalkış Yeri
Konya Panorama Müzesi, Aziziye Mah. Mevlana Kültür Merkezi Karşısı, Karatay
Kalkış Saatleri
10:30 - 12:00 - 13:30 - 15:00 - 16:30 ve 18:00

Kaynak:Mustafa KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum