Konya Barosu seçimlerinde değişim olmadı

Konya Barosu seçimlerinde değişim olmadı

Konya Barosu'nda başkanlık seçimleri gerçekleşti. 3 adayın yarıştığı seçimlerde bir önceki dönemin başkanı Avukat Oktay Unkur güven tazeledi.

Konya Barosu'nda seçim heyecanı yaşandı. Konya Adliyesi'nde gerçekleştirilen seçime avukatlar yoğun ilgi gösterdi. 32 sandığın kurulduğu seçimde oy kullanma işlemi sabah 09.00’da başladı ve saat 17.00’ye kadar sürdü.

3 avukat yarıştı

Seçimde, Ay Yıldız Avukatlar Grubu Başkan Adayı Avukat Levent Babacan, Vefa Avukatlar Grubu Başkan Adayı Avukat Oktay Unkur ve Demokrat Avukatlar Grubu Başkan Adayı Avukat Güneş Gül olmak üzere üç aday yarıştı. Oy sayımı sonucunda, Vefa Avukatlar Grubu’nun adayı Avukat Oktay Unkur, güven tazeleyerek yeniden Konya Barosu Başkanı seçildi.

"Unkur için 2'inci dönem"

Avukat Oktay Unkur, seçim sonrası yaptığı açıklamada, kendisine gösterilen destekten dolayı teşekkür ederek, Konya Barosu’nun hak ve hukuk mücadelesine kararlılıkla devam edeceklerini belirtti. Diğer adaylar da seçim sonuçlarını değerlendirerek, meslektaşlarına başarılar diledi. Seçim süreci boyunca adliyede geniş güvenlik önlemleri alındı ve sonuçlar, katılımcılar tarafından büyük bir dikkatle takip edildi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.