Konya, bu projeler ile çok güzel olacak

Konya, bu projeler ile çok güzel olacak
Konya’da devam eden Eski Sanayi ve Karatay Sanayi dönüşümü, Ağır Bakım, Cephanelik dönüşümü ve Darülmülk Projesi gibi projeler tamamlandığında şehrin kimliği baştan ayağa değişecek

Konya’yı şantiye sahasına çeviren ve hemen her köşede yapım çalışmalarını sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi şehrin yarınlarına damga vuracak projelere imza atıyor. 2019 seçimlerinden itibaren ‘Konya Modeli Belediyecilik’ anlayışıyla şehre önemli dokunuşlar yapan Konya Büyükşehir Belediyesinin devam eden projeleri tamamladığında tarihi Konya’nın kimliğini de baştan aşağı değiştirmiş olacak.

ok-guzel-olacak.jpg

HAYALLER GERÇEKLEŞİYOR

“Konya’nın hayallerini bir bir gerçekleştirmek için gece gündüz demeden gayret ettik, çaba sarf ettik ve çok önemli başarılar elde ettik” diyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, başta Eski Sanayi ve Karatay Sanayi dönüşümü, Ağır Bakım, Cephanelik dönüşümü ve Darülmülk Projesi altında Konya merkezde Türkiye’nin en büyük ihya projesini yürüttüklerini ifade etti.

EN GÜZEL ŞEHİR OLACAĞIZ

Konya’yı sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en güzel şehirlerinden birisi yapacaklarını kaydeden Başkan Altay, “Konya’ya gelen herkes Konya’nın dinginliğinden, sakinliğinden, temizliğinden ve belediyecilik başarısından bahsediyor. Bu önümüzdeki 5 yıl inşallah bunların artarak devam ettiğine hep birlikte şahitlik etmiş olacağız. Yeni projeler tamamlandığında Konya bambaşka bir kimliğe bürünecek” diye konuştu.

Kaynak:Hümeyra KARADAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum