Konya dev buluşmaya sahne olacak! Fuarda izdiham yaşanacak

Konya Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, 2024’ün son aylarında iki dev buluşmaya sahne olacak. Gıda sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getirecek Food Eurasia ile Türk Ayakkabı Sektörü’nün merakla beklediği dev buluşma Konya’da gerçekleşecek
Konya dev buluşmaya sahne olacak! Fuarda izdiham yaşanacak

Konya 2 büyük finale ev sahipliği yapacak. Sektöründe nitelikli fuarlarla adından söz ettiren Konya, 2024 yılının finalini 2 büyük organizasyon ile yapacak. Bu yıl 20.kez kapılarını açan Türkiye’nin en büyük tarım fuarı Konya Tarım Fuarı başta olmak üzere sektör liderlerini bir araya getiren KONMAK, KONELEX, İSKON ve KONYA SAC fuarları ile asansör fuarlarına imza atan Konya, yılı gıda ve ayakkabı fuarlarıyla kapatacak.

tuyap-konya3-buyuk-001.jpg

MERAKLA BEKLENEN BULUŞMA
1 Milyar Dolar’ın üzerinde yıllık ihracatı ile dünya ayakkabı sanayisinde oldukça önemli bir yere sahip olan Türk Ayakkabı Sektörü’nün merakla beklediği Master Shoes Fuarı’nda 16-19 Ekim tarihinde Konya’da yapılacak. Konya Ayakkabıcılar Odası ve Konya Ayakkabı Sanayicileri Derneği (KASD) iş birliğiyle düzenlenecek fuarda 2024’ün en kaliteli ürünleri ve en iyi tasarımları sergilenecek.
GIDA SEKTÖRÜ KONYA'DA
Konya’da 2024 yılının son fuarı olan Food Eurasia 11. Konya Gıda, İçecek, Gıda Teknolojileri ve Market Ekipmanları Fuarı ise 20-23 Kasım 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuar temel gıda ve içecek üreticilerini, şekerleme-kuruyemiş, et, tavuk, süt ve süt ürünleri üreticilerini ayrıca mağaza ve market ekipmanları üreticilerini bir araya getirecek. Fuarda yeni iş bağlantıları da yapılacak.

Kaynak:Mustafa KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.