Konya Dubai Çikolatasına doydu. Kukla Pasta şov yaptı

Konya Dubai Çikolatasına doydu. Kukla Pasta şov yaptı

Konya'nın pasta sektörüne yeni bir soluk katan Kukla Pasta, Dubai Çikolatası Workshop etkinliği düzenlendi.

Konya'da pasta sektöründe bir marka hale gelen Kukla Pasta, Dubai Çikolatası Workshop etkinliği düzenledi. Başta üniversite öğrencileri olmak üzere çok sayıda vatandaş pastaneye akın etti. Dubai Çikolatasının baştan sona yapımını pür dikkat izleyen vatandaşlar, etkinliği ayakta alkışladı. İşletme sahibi Vedat Coşkun, vatandaşlara teşekkür ederek yeni etkinliklerin müjdesini verdi. Görsel şölen sunan Chef Ömer Ulus ve Chef Gamze Coşkun, katılımcı vatandaşlara Dubai Çikolatasını ikram etti.

omer-ulus-chef.jpg

Damak çatlatan lezzeti tadan vatandaşlar Cheflere tam not verdi. Program sonunda konuşan Chef Ömer Ulus, "Kukla Pasta olarak düzenlediğimiz ücretsiz Dubai çikolatası workshopumuza katılımınız için içtenlikle teşekkür ederiz. Gerçek Dubai çikolatasının üretim sürecine tanıklık ettiğiniz bu etkinlikte, hijyen standartlarına ne kadar önem verdiğimizi ve çikolata yapımının sanatsal detaylarını paylaşma fırsatımız oldu.

kukla-pasta.jpg

Çikolatanın her aşamasında, en kaliteli malzemeler ve titiz bir işçilikle sizlere en iyi deneyimi yaşatmak bizim için büyük bir mutluluktu. Katılımınız ve desteğiniz için tekrar teşekkür eder, sonraki etkinliklerimizde görüşmeyi dileriz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Hümeyra KARADAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.