Konya eğlenceye ENNTEPE’de doyacak!

ENNTEPE Alışveriş Merkezi, 24-31 Ağustos boyunca sürecek Ennfest’i duyurdu. 8 gün boyunca sürecek festivalde şarkıcı Merve Özbey ücretsiz konser verecek.
Konya eğlenceye ENNTEPE’de doyacak!

Konya'nın prestijli alışveriş merkezlerinden biri olan Enntepe Alışveriş Merkezi, birinci yılını coşkulu bir alışveriş festivaliyle kutlamaya hazırlanıyor. "Ennfest" adı verilen bu özel etkinlik, 24-31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek ve ziyaretçilerine sekiz gün boyunca dolu dolu bir festival deneyimi sunacak.

Merve Özbey Sahne Alacak

Festivalde alışveriş tutkunları ve eğlence severler için çeşitli etkinlikler ve aktiviteler yer alacak. Atölye çalışmaları, atölyeler, ödüllü yarışmalar, sanat etkinlikleri ve düzenlenecek konserlerle katılımcılara eğlence dolu bir hafta yaşatılması planlanıyor. Ayrıca, festival boyunca Enntepe Alışveriş Merkezi'nde özel indirimler ve kampanyalar da alışveriş severlerle buluşacak. 27’sinde ünlü oyuncu ve komedyen Yavuz Seçkin Stand-up gösterisi ile festivale katılanları güldürecek. Festivalin kapanışı ünlü şarkıcı Merve Özbey’in konseriyle yapılacak.

ennfest-merveozbey-post-1.jpg

Anadolu’nun en büyük eğlence merkezi olarak kabul edilen Ennjoy Eğlence Merkezi de festival süresince çocuklar ve gençler için çeşitli oyun alanları, eğlence parkurları ve sürpriz hediyeler sunacak.

Enntepe Alışveriş Merkezi, "Unutulmaz bir alışveriş ve eğlence deneyimi için 24-31 Ağustos tarihleri arasında Enntepe Alışveriş Merkezi'nde buluşalım" diyerek tüm Konyalıları Ennfest’e davet etti.

ennfest-yavuzseckin-post-3.jpg

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.