Konya Kitap Günleri'ne hangi yazarlar katılacak? İşte listesi

Konya Kitap Günleri'ne hangi yazarlar katılacak? İşte listesi

Konya Kitap Günleri başlıyor. Edebiyat tutkunları Selçuklu Kongre Merkezi’nde buluşacak.

Konya’nın edebiyat severleri, 19-27 Ekim 2024 tarihleri arasında Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Konya Kitap Günleri’nde bir araya geliyor. Bu yılki etkinlikte, edebiyat dünyasının önemli isimleri katılımcılarla buluşacak.

Etkinliğin ilk günü olan 19 Ekim Cumartesi, Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil ve Prof. Dr. Kemal Sayar’ın 15:00’de gerçekleştireceği söyleşilerle başlayacak. Gün boyunca Süleyman Ragıp Yazıcılar (16:00), Sertaç Abi (17:00), Hulki Cevizoğlu (18:00) ve Yunus Emre Akkor (19:00) gibi değerli yazarlar da konuşmalar yapacak.

konya-kitap-fuari.png

20 Ekim Pazar günü ise İbrahim Halil Üçer ve Ömer Türker’in 14:00’teki etkinlikleriyle devam edecek. Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma (15:00), İlhami Fındıkçı (16:00), Dr. Savaş Şafak Barkçin (17:00) ve Hatice Kübra Tongar’ın (17:00) ardından Tarık Tufan (18:00) katılımcılarla buluşacak. Son olarak ise Bekir Develi (19.00) sevenleriyle buluşacak.

konya-kitap-festivali-1.png

Bu değerli yazarlarla tanışma fırsatını kaçırmamak için Konya'daki kitapseverler fuara katılabilir. Konya Kitap Günleri, kitap okuma alışkanlığını teşvik etmek ve edebiyatı daha geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla düzenleniyor. Etkinlik, her yaştan edebiyat tutkununu ağırlamayı hedefliyor.

ozgurluk-icin-oku-2.jpeg

zgurluk-icin-oku-1.jpeg

Kaynak:Veli SÖYLEMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum