Konya Ticaret Borsası TMO fiyatlarıyla alım yapıyor

Konya Ticaret Borsası TMO fiyatlarıyla alım yapıyor
Türkiye’nin en büyük ürün borsalarından Konya Ticaret Borsası’nın günlük işlem piyasası belli oldu. İşte “TMO alım fiyatları üzerinden alımlarımız devam etmektedir” diyen KTB’nin fiyatları şöyle....

Arpa ve buğdayını değerinde satmak için TMO’dan randevu almaya çalışan üreticiler bir taraftan da acil ihtiyaçları için daha alt fiyatlarla tüccarların kapısını çalıyor

Hububat hasat döneminin olanca hızıyla devam ettiği Konya’da üreticiler alın terlerinin karşılığını almak için ürünlerini TMO’ya ya da borsa yoluyla tüccarlara satıyor. Özellikle acil para ihtiyaçlarını karşılamak ve TMO’da sıra-randevu çilesi çekmek istemeyen çiftçiler, kazanç kaybını da göz önüne alarak Konya Ticaret Borsası’nın yolunu tutuyor.

Türkiye’nin sayılı ürün borsalarından birisi olan Konya Ticaret Borsası, TMO’ya en yakın fiyatlarla alım yapmaya devam ederken KTB’nin bugünkü alım rakamları da belli oldu.

“Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından 2023 dönemi alım fiyatları üzerinden buğday ve arpa alımları devam etmektedir” açıklaması yapan Konya Ticaret Borsası’nın günlük işlem piyasası şöyle oluştu:

f1uvqdnwiaiqvbo.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum