Konya'da aile şirketlerinin sürdürebilirliği konuşuldu

Konya'da aile şirketlerinin sürdürebilirliği konuşuldu
Kısa adı KONİB olan Konya İhracaatçılar Birliği Derneği Kadın Konseyi tarafından organize edilen “Aile Şirketlerinde Üçüz Dönüşüm ve Aile Anayası” konulu panel Konya Ticaret Odası Dış Ticaret merkezinde gerçekleşti.

Moderatör Dr Yılmaz Sönmez’in sunumu ile başlayan panelde şehrimizin tanınmış aile şirketlerini temsilen katılan Darbazlar Maden ve Nakliyat Genel Müdürü Zerrin Özel,Atasan Genel Gıda Yönetim Kurulu üyesi Rasim Çöğen ve Anıl Yatağanlı Tarım Makinaları Sanayiden Genel Müdür Ali Osman Çakmak birer konuşma yaparak tecrübe paylaşımlarında bulundular.

Özellikle Kadın STK temsilcilerinin yoğun katılım sağladığı programda Dr Yılmaz Sönmez’in Aile Şirketlerinde sürdürülebilirliğin önemi ve Aile anayasasının gerekliliği konuları ilgi ile takip edildi.

Dernek Kurucu Başkanı Mustafa Toptaş tarafından Dr Yılmaz Sönmez’e plaket taktim edilirken ,Kadın Konseyi Başkanı Şaziye Pekdemir’de tüm konuklara katılımlarından dolayı teşekkür ederek plaketlerini taktim etti.

Dr Yılmaz Sönmez ve Konip Yönetimi tarafından Mesa Makine Döküm İcra Kurulu Başkanı Şeyma Ayhan ve Anıl Yatağanlı Ali Osman Çakmak fabrikalarında ziyaret edildi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.