Konya’da Anneler Günü’ne özel hediyelik ürün

Konya’da Anneler Günü’ne özel hediyelik ürün
Konya Büyükşehir Belediyesinin oyuncak markası ANATOYA, Anneler Günü’ne özel hediyelik ürün üretti. Buket şeklini de alabilen Amigurimi bebek fiyatı, kalitesi ve albenisiyle dikkat çekiyor.

Amigurumi Buket Bebek; Sık iğne tekniği ile yapıldı ve yapımında koton ip kullanıldı.
Alerji yapmayan ve yıkamaya uygun olan buket bebeğin yapımında ayrıca güvenli göz ve dolgu malzemesi olarak boncuk elyaf kullanıldı. Etek kısmı çift kat çalışılırken çevrildiği zaman çiçek buketi görünümü verildi. 25 santimetre boyundaki bu özel ürünün kampanyalı satış fiyatı ise 350 TL olarak belirlendi.

whatsapp-image-2024-05-10-at-15-39-33-1.jpeg

ANOTOYA HAKKINDA

“Anatoya” Anadolu, kadın, çocuk ve şölen çağrışımlarının sentezinde bir marka olarak Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Konya’ya ve ülkeye kazandırıldı. “Çocuk kalabilenlerin özlemi” sloganıyla oyuncak üreten markanın ahşap oyuncak atölyesinde masif ağaç ve doğal boyama teknikleri tercih ediliyor. Eğitim materyalleri, zekâ oyunları, geleneksel, kinetik ve robotik oyuncaklar üretiliyor. Çocuklar ve engellilere yönelik gelişim atölyeleri, etkinlik ve müze çalışmaları, festival ve yarışmalar planlanıyor. Uluslararası Peluş Oyuncak Atölyesinde ise Konya giyim kuşamını yansıtan bebekler, tematik aksesuarlar, yerli ve geleneksel figürler, hayvan figürleri ve kukla tipi dolgu oyuncaklar üretiliyor. Artık malzemeler değerlendirilerek hazırlanan oyuncaklar, aynı zamanda dramatik etkinliklerde kullanılabiliyor.

whatsapp-image-2024-05-10-at-15-39-33.jpeg

Peluş oyuncak grubunda; öğretici şemalarla bezenmiş oyun halıları, satranç halısı ve taşları gibi materyaller çocukların gelişim ve ihtiyaçlarına uygun tasarımlarla üretiliyor. Oyuncakların bir bölümü örgü tekniği ile bir bölümü kumaştan dikilerek yapılıyor. Örgü tekniği ile üretilen oyuncaklar; tüylenmeyen, doğal iplerden çalışılıyor. Dolgu oyuncaklar; peluş, polar, pazen ve pamuklu kumaşlardan üretilirken elyaf veya dokunsal özellikte bakteri üretmeyen malzemeler kullanılıyor.
Ürünler S.S KOMEK Mesleki Eğitim Kültür ve Küçük Sanat Kooperatifi tarafından yapılırken Kursiyerler; yaptıkları ürünleri, KOMEK Sergi ve Satış Merkezleri (Kültür Park Sergi ve Satış Merkezi, Kalehan Ecdat Bahçesi Sergi ve Satış Merkezi) ve resmi site sayesinde satışını gerçekleştirerek, maddi kazanç elde ediyor. Kursiyerler; sadece kurs merkezlerinde değil, daha sonra evlerinden de sipariş alarak ev ekonomilerine katkı sağlamaya ve müşterilerin taleplerine cevap vermeye devam edebiliyor.

Kaynak:Veli SÖYLEMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.