Konya'da bu petrollerde akaryakıt indirimle satılıyor

Konya'da bu petrollerde akaryakıt indirimle satılıyor
Akaryakıt sektörünün marka ismi olan ve Konya’da 15 şubesi bulunan dev firma 16. şubesini de hizmete kazandırdı.

Akaryakıt sektörünün marka ismi olan ve Konya’da 15 şubesi bulunan Nadir Avcan Şirketler Grubu, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda Nadir Avcan, 16. şubesini de hizmete kazandırdı. Kampanyalı satış fiyatları ise Konyalı müşterilerinin ihtiyaçlarına çare olmaya devam ediyor.

nadir-avcan-2.jpg

Konya’da Akaryakıt sektöründe yaptığı yatırımlarla hem marka hem istihdam olarak yükselişini sürdüren ve her yıl ortalama iki istasyon açan Nadir Avcan Şirketler Grubu, 2023 yılında da yatırımlarını sürdürüyor. Nadir Avcan Şirketler Grubu, Eski Sanayi Şubesi'ni hizmete kazandırarak Konya'da 16. şubeye ulaşmış oldu. Nadir Avcan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Avcan, Ceosu Temel Peker ile şirket çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışı yapılan istasyon ve yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi veren Nadir Avcan Şirketler Grubu Ceosu Temel Peker, akaryakıt sektöründe hızla büyümelerini sürdürdüklerini dile getirdi. Eski Sanayi şubesinde sürpriz indirimler olduğunu belirten Peker, “İstasyonlarımızda Aytemiz, Türkiye Petrolleri, Petrol Ofisi, Aygaz ve İpragaz markaları ile hizmet veriyoruz. Bugün burada kazandırdığımız istasyonumuz ile 16. şubemize ulaşmış olduk. Yaklaşık 22 kişi daha istihdama katkı sağladık.

nadir-avcan-3.jpg

Bu yatırım ile birlikte personel sayımız 512'ye kadar çıktı. Yıllık ciromuzda 2 Milyar liraya ulaşmış durumda. Nadir Avcan Şirketler Grubu her zaman Konya'da akaryakıt konusunda öncü olmuştur. Bizler elde etmiş olduğumuz kârı yarısını müşterilerimiz ile paylaşan bir firmayız. Nadir Avcan denildiği zaman Konya'da akla ilk indirimli yakıt gelir. Bizler akaryakıt konusunda güvenilir bir liman olarak ön plana çıkıyoruz. Şuan akaryakıtta ciddi artışlar var. Biz de burada piyasaya göre uygun akaryakıtı vatandaşlarımıza sunuyoruz. Şuan güncel fiyatlar piyasada Benzin 37 TL, Motorin 36,33 TL ve LPG 14,31 TL olarak piyasada satılıyor. Biz de ise fiyatlar; Benzin 36,56 TL, Motorin 34,29 TL ve LPG 12,99 TL olmak üzere piyasa şartlarından daha uyguna satış yapıyoruz. Nadir Avcan bünyesinde sadece akaryakıt yok üretmiş olduğumuz kendi ürünlerimizin ve ürün yelpazesini hep genişleterek müşterilerimizin hizmetine sunmaya devam edeceğiz” dedi. Yeni marketlerinde geleceğinin müjdesini veren Peker, "Kendi markamızla üretmiş olduğumuz süt ürünlerini ve kuruyemişlerimizi vatandaşlarımızın hizmetine sadece petrollerde sunmayacağız. Açtığımız marketlerin devamı gelecek. Hem kaliteli hem de uygun fiyatlı ürünleri müşterilerimiz ile buluşturmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

nadir-avcan-4.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum