Konya'da büyük sürpriz. Vatandaşlar Pedal'a akın edecek

Konya Büyükşehir Belediyesi hizmet sektöründeki atılımını sürdürüyor.
Konya'da büyük sürpriz. Vatandaşlar Pedal'a akın edecek

Konya'ya yeni bir mekan kazandırılıyor. Konya Büyükşehir Belediyesi hizmet sektöründeki atılımını sürdürüyor. Başta Kafemler olmak üzere, Akyokuş'taki muhteşem restoranlar, tam gün kahvaltı konseptli Palize, Osmanlı ve Selçuklu mutfağından eşsiz esintiler sunan Kırkikindi, kahve ve içecek sektörünün yeni markası Fera ve eski tramvayın kafaya çevrilmesi ile oluşturulan Vay Kafe markalarıyla yeme içme sektöründe isminden söz ettiren Konya Büyükşehir Belediyesinden yeni bir konsept geliyor.

img-20240904-wa0006.jpg

Bisiklet şehri Konya'nın bu özelliğini kullanarak başta gençler olmak üzere şehir halkına yeni bir mekan sunmak üzere harekete geçen Konya Büyükşehir Belediyesi yeni projesine ilişkin çalıştayı düzenleyecek.

Yeni mekan Pedal Kafe

İçerik Geliştirme Çalıştayı yapılacak. 16 Eylül 2024 tarihinde Sosyal İnovasyon Ajansı'nda(SİA) gerçekleştirilecek çalıştaya katkı sağlamak isteyenlere şu çağrıda bulunuldu: "Konya Büyükşehir Belediyemiz, Konbeltaş iş birliğinde gerçekleşecek olan çalıştay ile bisiklet şehri Konya’mızda yenilikçi bir mekân geliştirmek için iş birliği sağlanması ve ihtiyaçların doğru analiz edilmesi hedeflenmektedir. İlgililerin başvurusunu bekliyoruz."

Kaynak:Mustafa KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.