Konya'da büyük temizlik! Bir kilo bile patlayıcı kalmadı

Başkan Altay, "Artık şehrimizin güvenliği için ciddi problem oluşturan alanla ilgili çalışmalarımız son noktaya geldi. İlk etap ve ikinci etap tamamlandı" dedi.
Konya'da büyük temizlik! Bir kilo bile patlayıcı kalmadı

Konya'nın merkezinde bulunan cephanelik tamamen temizlenerek yeni yerine taşınıyor. Milli Savunma Bakanlığı ile Konya’nın iki önemli kentsel dönüşüm işlerinden birini tamamlamak üzere olduklarını da anımsatan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Hepinizin cephanelik olarak bildiği, artık şehrimizin güvenliği için ciddi problem oluşturan alanla ilgili çalışmalarımız son noktaya geldi. İlk etap ve ikinci etap tamamlandı, üçüncü etapta çalışıyoruz.

cephane.jpg

En önemlisi artık Konya merkezde bir kilogram bile cephane kalmadı. Cephanelerin tamamı yeni alana taşındı. Milli Savunma Bakanlığının standartlarında Türkiye’nin en modern cephaneliğini yaparak Mehmetçiğimizin hizmetine sunduk.

kon.jpg

Meram Yeni Yol’da bulunan Ağır Bakım alanıyla ilgili de kentsel dönüşüm çalışması kapsamında ASELSAN Konya’nın karşısında bulunan alanda da faaliyetlerimize yoğun bir şekilde devam ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.