Konya'da doğru aday seçim kazandırdı

Konya'da doğru aday seçim kazandırdı
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Konya ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunurken, bir sonraki seçim için hedef Konya dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici bir takım ziyaretler için Konya'ya geldi. Başkan Destici, "Konya'da doğru aday 2 ilçeyi aldırdı" dedi.

ADAYLARIMIZ SEVİLİYOR

Genel Başkan Mustafa Destici, "31 Mart seçimlerinde oyumuzu kat be kat artırdık. Bozkır ve Halkapınar belediye başkanlarını seçilmelerinden dolayı tebrik ediyorum. Her iki belediye başkanımız ilçelerde çok seviliyor. Seçilen arkadaşlarımızın çok başarılı ile olacağına inanıyorum. Seçimlerde il olarak Sıvas'ı kazandık. Bir dahaki seçimlerde darısı Konya’nın başına, bir sonraki seçimde de daha çok belediye daha çok meclis üyesi seçileceğine inanıyorum" dedi.

whatsapp-image-2024-05-08-at-10-58-39.jpeg

EKONOMİK SIKINTI BOY GÖSTERDİ

Ekonomiden bahseden Destici, "Seçim sonuçlarına etki eden en büyük problem ekonomi oldu. Etiket ve fiyat artışlarına çözüm bulunamadı bu da yeterince seçimlere etki etti. Emeklilerin önemli bir kısmı sandığa gelmeyerek tepki gösterdi. Öğretmen adayları açıklanan atama rakamlarından memnun değil, ikincisi maaş adaletsizliği var" diyerek ekonominin düzelmesini istedi.

Kaynak:Veli SÖYLEMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum