Konya'da eğitim alanına bir destek daha

Selçuklu Belediyesi Şule Yüksel Şenler Anaokulu'na Fiziksel Aktivite-Hareket ve Oyun Alanı'nın açılışını yaptı.

Konya’nın Selçuklu ilçesinde, eğitime yönelik önemli bir adım daha atıldı. Selçuklu Belediyesi tarafından, Şule Yüksel Şenler Anaokulu’nda öğrencilerin fiziksel gelişimine katkı sağlayacak Fiziksel Aktivite-Hareket ve Oyun Alanı açılışı gerçekleştirildi. Açılışta Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, sosyal medyada yaptığı paylaşımda çocukların eğitimine verdikleri önemi vurguladı.

Ahmet Pekyatırmacı, “Çocuklarımızın daha konforlu alanlarda eğitim almasına önem veriyoruz. Bu kapsamda, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile iş birliği halinde çalışıyoruz,” ifadelerini kullanarak, belediyenin eğitime yönelik çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Pekyatırmacı, ayrıca açılışı yapılan hareket ve oyun alanının öğrenciler ve eğitim camiası için hayırlı olmasını temenni etti.

Selçuklu Belediyesi, Konya’daki eğitim kurumlarına yönelik yenilikçi projelerle çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor. Özellikle anaokulu düzeyindeki çocukların fiziksel aktivitelerle gelişimlerini destekleyen projeler, sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağlıyor.

selcuklu-belediyesi-oyun-alani.png

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.