Konya'da gözler muhalefete çevrildi! Uğur İbrahim Altay'ın rakibi kim?

Konya'da gözler muhalefete çevrildi! Uğur İbrahim Altay'ın rakibi kim?
Son yılların en çekişmeli seçimlerinden birisi olmaya aday 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için geri sayım başlarken Konya Büyükşehir Belediyesi adaylığı üzerine şehrin önemli bir ismine teklif götürüldü

Yerel seçimler için geri sayım başlarken partiler de güzlü adaylarla seçmenin karşısına çıkmak için kolları sıvadı. Konya’da da tüm gözler büyükşehir ve merkez ilçe adaylarına çevrildi. Cumhur İttifakı’nın muhtemel adayı Uğur İbrahim Altay’ın karşısına kimi çıkaracağı henüz belli olmayan muhalefet kesimi bugünlerde bir isim üzerine yoğunlaşmış durumda.

gozler-akinda-1.jpg


KAMİL AKIN’IN TEK ŞARTI VAR!
Kulislerde yer alan bilgilere göre; İYİ Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu! İYİ Parti, Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Konya’nın sevilen oda başkanlarından Süleyman Kamil Akın’a teklif götürdü. İddiaya göre Başkan Akın da teklife sıcak baktı ancak tek şart olarak da tüm muhalif partilerinin ortak adayı olarak seçime girmek istedi.

14099.jpg

AK PARTİ’NİN ADAYLARI BELLİ!
Muhalefet cephesinde önümüzdeki günlerde sıcak günlerin yaşanabileceği ifade edilirken Cumhur İttifakı ise süreci daha durağan ilerletiyor. AK Parti İl Başkanı Hasan Angı da geçtiğimiz günlerde gazetemiz muhabiri Ayşegül Mıhoğlugil’e verdiği röportajda Büyükşehir, Selçuklu, Meram ve Karatay’da mevcut isimlerle yola devam edileceği bilgisini paylaşmıştı.

İlgili Haberler

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.