Konya'da ilkokul yanındaki başıboş köpekler buzağıyı parçaladı

Konya'da ilkokul yanındaki başıboş köpekler buzağıyı parçaladı

Konya'da başıboş sokak köpek sorunu giderek büyüyor. Meram ilçesinde ilkokul yanında başıboş dolaşan köpekler buzağıyı parçaladı.

Konya'nın Meram ilçesi Alakova Mahallesi, Alakova İlköğretim Okulu'nun civarında başıboş bir şekilde dolaşan sokak köpekleri yeni doğmuş buzağıyı parçaladı.

464310132-122155339784266531-4852301999344441188-n-001.jpg

Buzağı sahibi olay yerine geldiğinde büyük bir şok yaşarken, yaşanılan bu olaya ise sitem etti. Sokak köpekleri buzağıyı öldürdükten sonra komşuların müdahalesi ile birlikte civar sokaklara kaçtı.

OKULUN YANINDA BÜYÜK TEHLİKE

Duruma sitem eden Mahalle halkı, "Alakova İlköğretim Okulu'nun dibinde sürüler halinde dolaşan köpekler çocuklarımızı büyük tehlikeye atıyor. Bir şey yapmaz diyen hayvanseverler gelin mahalleye sizleri bir görelim bu köpekler karşısında. Sizi tek hamlede yere sermezlerse biz de bir şey bilmiyoruz. Yetkililerden ricamız bu köpekleri lütfen buradan alsınlar. Çocuklarımız tek başına okula gidemiyor. Arkadaş grubu ile giden çocuklarımızın yanına velilerimizde gidiyor. Çocukları bırakan veliler dönüşte yine korku yaşayarak evlerine dönüyor. Sokakta bir çok noktaya yiyecek koyan komşularımız var ama köpekler onlara da saldırıyorlar. Meram Belediyesi'nden ricamız bu köpekleri buradan alsın. Korkuyla yaşamak istemiyoruz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Veli SÖYLEMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.