Konya’da kahvaltının saati olmaz. İşte lezzetleri ile zirve yaşatan mekan

Konya’da kahvaltının saati olmaz. İşte lezzetleri ile zirve yaşatan mekan
Konya’nın tüm gün kahvaltı konsepti ile hizmet veren kalitesi, lezzeti ve şıklığıyla misafirlerine eşsiz bir kahvaltı deneyimi sunan Palize Restoranlar, şehrin kahvaltı kültürünü değiştirdi

Kafe ve restoran sektörüne farklı bir hava katan Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ilk önce Eski Buğday Pazarı’nda ardından şehrin kuşbakışı izlendiği Akyokuş Kasrı’nda hizmete soktuğu Palize Restoran, tüm gün kahvaltı konsepti ile misafirlerini ağırlıyor.

whatsapp-image-2024-09-12-at-17-46-07-3.jpeg

Şehrin kahvaltı kültürünü değiştirip gelenek ve moderni harmanlayan Palize’de ziyaretçiler keyifli sohbetler eşliğinde benzersiz ziyafetler çekiyor. Kahvaltıdan vazgeçemeyenler ve “kahvaltının saati olmaz” diyenlerin akın akın gittiği şehrin ilk tüm gün kahvaltı konseptli işletmesi Palize’de kahvaltı keyfi bir başka.

PALİZE'DE SOLUĞU ALIYORLAR
Taptaze avokado dilimleri üzerinde, mükemmel kıvamda poşe edilmiş yumurta ile güne enerjik başlamak isteyenler de Konya’nın kadim mutfağının son dönemdeki parlayan yıldızlarından nefis yağ somonuyla damaklarını şenlendirmek isteyenler de Palize’de soluğu alıyor. Her lokmada sağlıklı ve leziz bir tat deneyimi sunan Palize hem gözlere hem de damaklara hitap ediyor.

whatsapp-image-2024-09-12-at-17-46-07.jpeg

Palize Kahvaltı’nın göz yumurtalı pidesiyle kahvaltınıza harika bir dokunuş; taze sebzelerle hazırlanan sebzeli tost ya da çeşitli pide seçenekleriyle damak zevklerine hitap eden Palize’de kıymalı, peynirli ve daha fazla pide özenle hazırlanıyor. Çıtır çıtır hamuru ve nefis kıymalı iç harcıyla hazırlanan kır pidesiyle de konuklarını tanıştıran Palize geleneksel lezzetleri modern dokunuşla buluşturuyor.

PEYNİRİN EN ÜST SEVİYESİ BURADA
Bununla birlikte enfes soslar ve taptaze meyvelerle kahvaltının en tatlı anını yaşatan pankek ya da Ferahlatıcı çileklerin ve besleyici chia tohumlarının buluştuğu Çilekli Chia Smoothie de Palize’nin lezzetleri arasında yer alıyor.

whatsapp-image-2024-09-12-at-17-46-07-4.jpeg

Siz de peynirin en üst seviyedeki lezzetini deneyimlemek istiyorsanız, Palize’de Sündürme tam size göre! Gidenlerin mutlaka bir daha gitmek istediği Palize Kahvaltı’da sıcak ekmek ve yağ somunu çıkartan fırının vermiş olduğu sıcaklık, masayı kaplayan enfes lezzetler, dumanı üstünde çay ve kahvaltıya eşlik edecek dost ve akrabalarla unutulmaz bir lezzet şöleni yaşanıyor.

Kaynak:Veli SÖYLEMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.