Konya’da kiralık daire fiyatları yine uçtu. İşte güncel rakamlar

Konya’da kiralık daire fiyatları yine uçtu. İşte güncel rakamlar
Konya’da düğünü sezonunun açılmasıyla birlikte kiralık ev fiyatları yeniden tırmanışa geçti. Görenlerin aklını başından alan fiyatlar dünya evine girecek genç çiftleri kara kara düşündürüyor

Konya’da düğün sezonuna girilmesiyle birlikte kiralık daire fiyatlarında da hareketlilik başladı. İl genelinde yoğun taleple birlikte fiyatlarda yeni bir yükseliş başlarken kamuoyunca yakından takip edilen seri ilan sitesinde yer alan bilgilere göre Konya’da en yüksek kiralık daire fiyatı belli oldu.

Edinilen bilgiye göre Konya’da mayıs ayı itibariyle en yüksek kiralık daire Meram Tıp Fakültesi bölgesindeki lüks sitelere ait bir daire oldu. 95 bin liralık aylık kiralık bedeliyle dikkat çeken bu 4+2 bu daireyi yine aynı sitedeki 95 bin, 90 bin ve 85 bin TL bedelli ultra lüks daireler takip etti.

Meram’daki 5+1 villa için 75 bin lira ve yine Meram bölgesindeki lüks bir sitede yer alan 4+1 daire ise 60 bin TL kiralık talebiyle öne çıktı.

Selçuklu’da talep edilen en yüksek kira bedeli 45 bin lira olurken Konya merkezde en ucuz ilçe olan Karatay’da ise zirve 26 bin 500 lira oldu.

Güncel ilanlarda 20-25 bin TL arasındaki taleplerde yoğunluk yaşandığı gözlemlenirken en ucuz ilanlar ise 7-8 bin liralık bantta ilerleyen 1+0 daireler oldu.

Kaynak:Veli SÖYLEMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.