Konya’da otopark ücretleri ne kadar?

Konya’da otopark ücretleri ne kadar?
Konya’da otopark kullanımın yaygınlaşması düzenli ve güvenli parklanma için Büyükşehir Belediyesine ait kapalı, açık ve yol üstü otoparklar makul fiyatlarla hizmet veriyor. İşte otoparklarda güncellenen son rakamlar

Yaz döneminde hem turizm faaliyetleri hem de şehirlerarası rotalarda yol üstü dinlenme molalarında önemli bir durak haline gelen Konya’da yerel halkın yanı sıra konukların yaşadığı en önemli sorunlar arasında otoparklar yer alıyor. Vatandaşlar kent merkezinde araç koyacak yer bulmakta zorlanırken, Konya Büyükşehir Belediyesi de hem güvenlik sorunu yaşanmaması hem de araçların daha rahat park edilmesi için vatandaşları otoparklara yönlendiriyor.

otopark-bayram-1.jpg

Dijital tabelalarda otoparklar ve boş yer sayıları bildirilerek vatandaşlara büyük kolaylık sağlanırken, KONBELTAŞ tarafından işletilen kapalı, açık ve yol üstü otoparkları ise makul fiyatları ile dikkat çekiyor. Şehirdeki otopark kullanma kültürünün yaygınlaşması için özellikle yol üstüne gelişigüzel ya da çift sıra park eden araçlara cezai müeyyideler uygulanıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesinin son olarak 13 Haziran’da güncellediği otopark fiyatları ise şöyle:

otopark.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.