Konya’da Panoramik Şehir Turu kaç lira oldu?

Tarihiyle, kültürüyle ve estetiğiyle Konya’nın inceliklerini, panoramik bir tur ile deneyimleme imkanı sunan “şehir turu” günde iki seferle vatandaşlara hizmet veriyor
Konya’da Panoramik Şehir Turu kaç lira oldu?

Konya Büyükşehir Belediyesinin yıllardır vatandaşlara vermiş olduğu hizmetlerin birisi de “Konya Şehir Turu”… Çift katlı otobüslerle günde iki sefer halinde Konya’da tarih ve kültürel yolculuğa çıkaran Panoramik Şehir Turu büyük ilgi görmeye devam ediyor.
Şehir içi tur otobüsleri yeni tarife ile hizmet verirken Kültür AŞ bünyesinde faaliyette bulunan ve şehre gelen yerli ve yabancı misafirler için hızlı ve muhteşem bir tur imkanı sağlayan bu otobüsler ile tarihi ve kültürel mekanların panoramik gezileri yapılıyor.

whatsapp-image-2023-08-09-at-12-04-07-1.jpeg

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve şehrimizi tanımak amacı ile üstü açık çift katlı otobüsler ile yapılan şehir turları tüm halkın katılabildiği bir etkinlik olarak dikkat çekerken, tur hafta içi ve hafta sonu saat 13:00 ve 16:00’da Mevlana Müzesinin ilerisindeki Panorama Müzesi önünden başlıyor.

Şehir turu rehber eşliğinde indirme yapmadan Konya’nın önemli yerlerinin anlatıldığı panoramik bir tur olarak dikkat çekiyor. Mevlana Müzesi, Şehitler Abidesi, Alaaddin Tepesi, Şems-i Tebrizi, Cemel Ali Dede Türbesi, Aziz Pavlus Kilisesi, Tarihi Alman evleri ve Tren Garı, Nalçacı Caddesi, Akyokuş Tepesi, Eski Meram Bağları ve Sille gibi 50’den fazla lokasyona sahip turun ücretleri ise tam bilet 30 TL, indirimli bilet 27.50 TL olurken 0-7 yaş arası çocuklardan ücret alınmıyor.

whatsapp-image-2023-08-09-at-12-04-07.jpeg

Kalkış Saatleri Ve Yeri

Kalkış Yeri

Konya Panorama Müzesi, Aziziye Mah. Mevlana Kültür Merkezi Karşısı, Karatay

Kalkış Saatleri

13:00 ve 16:00

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum