Konya’da piknikçileri sevindirecek haber

Konya’da piknikçileri sevindirecek haber
Konya Büyükşehir Belediyesi, mangalseverler tarafından en çok ilgi gösterilen parkta ziyaretçilerin sıklıkla şikayet konusu yaptığı tuvalet ve mescit sorununu çözüyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi şehrin önemli mesire alanlarından Birlik Parkı’nda en çok ihtiyaç duyulan hizmetler için harekete geçti. Parkın daha kapsamlı ve kullanışlı olması için çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda parka içerisinde abdesthanenin de bulunduğu tuvalet ve mescit kazandıracak.

310 metrekarelik iki binadan oluşacak iş için ihaleye çıkılırken, kısa süre içerisinde tamamlanıp hizmete açılacak wc’ler ve mescit ile birlikte bölgedeki büyük eksiklik giderilmiş olacak. Ankara Yolu’nda şehrin en çok kullanılan mangal alanlarından birisi olarak dikkat çeken Birlik Parkı’nda tuvaletlerin yetersiz oluşu sıklıkla şikayet konusu oluyordu. Yine mescit eksikliğinin giderilmesi için dönem dönem yapılan çalışmalar da ihtiyaca cevap vermekten uzak bir görüntü çiziyordu. Hem piknik yapan vatandaşların hem de Ankara Yolu güzergahını kullanırken namaz molası vermek isteyenler için çok önemli olan bu yatırım; ihalenin ardından mevcutta bulunan mescit ve wc’nin yıkılması işiyle başlayacak. Akabinde projeye uygun olarak yeni mescit ve tuvaletlerin inşaatı yapılacak. İlgili işin ihalesi ise 23 Haziran’da gerçekleşecek. (www.bbnhaber.com.tr)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum