Konya'da üretim yapan dev şeker fabrikası işçi alımı yapacak

Konya'da üretim yapan dev şeker fabrikası işçi alımı yapacak

Konya'da personel alımları devam ediyor. Bu kapsamda şehrin en büyük fabrikalarından olan Ereğli Şeker Fabrikası hizmet alımı yapacak.

Konya'da personel alımı devam ediyor. Bu kapsamda Ereğli Şeker Fabrikası Müdürlüğü çok sayıda personel alımı yapacak.

İTFAİYE PERSONELİ

Ereğli Şeker Fabrikası'na ait İlan.gov.tr'de yer alan bilgilere göre, "İtfaiye hizmetleri için 4 adet şoför ve 6 adet itfaiye eri olmak üzere 12 ay süreli 10 adet personel çalıştırılması Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir." Söz konusu personeller Ereğli Şeker Fabrikası'na ait bina, arazi ve iş yerleri ile acil durumlarda çevre yerleşim yerlerinde çalışacak

MUTFAK ELEMANI ALINACAK

Ereğli Şeker Fabrikası'na ait İlan.gov.tr'de yer alan bilgilere göre, "Fabrikamız İç Hizmetler Servisinde yemek pişirme, bulaşık yıkama, garsonluk ve temizlik hizmetleri(Yardımcı Ofis Destek Hizmetleri) 12 ay süreli 16 kişi ve Kampanya dönemi tahmini 5 ay süreli 10 kişi olmak üzere toplam 26 kişi ile işçilik hizmet alımı. Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir" denildi.

SEKRETER, TEMİZLİK VE ODACILIK HİZMETİ

Ereğli Şeker Fabrikası'ndan yapılan duyuruda şu açıklamalara yer verildi, "Fabrikamız (Yardımcı Ofis Destek Hizmetleri) Ofis Binası Temizlik, Odacılık, Sekreterlik, Telefon Santrali, Çay Ocağı İşletilmesi, Sosyal Tesisler ve Misafirhanelerin Temizlik İşleri Hizmet Alımı 20 kişi (12 ay süreli) Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir."

HARİTA SERVİSİ HİZMETİ

Ereğli Şeker Fabrikası'ndan yapılan açıklamada, "Fabrikamız Harita Servisi ve Ziraat Bölge Şefliklerinde (Merkez, Karaman, Karapınar) işçilik 12 ay süreli 4 kişi ile işçilik hizmet alımı Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir" ifadelerine yer verildi.

Söz konusu alımlar ihale usulü ile yapılacağı öğrenilirken, alım tarihleri 11.11.2024 tarihinde Beşyüzevler Mahallesi Konya Ereğli Cad. No:2088'de yapılacak.

Kaynak:Mustafa KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.