Konya'da vatandaşların akın ettiği piknik alanı ücretli oldu

Karatay Belediyesi tarafından Konya'ya kazandırılan Karatay Karaaslan Piknik Bahçesi Konya'nın en gözde mekanları arasına girerken, bedava olan girişler artık ücretli oldu.
Konya'da vatandaşların akın ettiği piknik alanı ücretli oldu

Konya'da Karaaslan Hobi Bahçelerinin yanı başında 97.500 m²’lik alanda yer alan Karaaslan Piknik Bahçesi girişleri artık ücretli oldu. Hafta sonları ziyaretçi akınına uğrayan parkın araç giriş ücretleri 50 lira oldu.

konyada-bir-ilk-olan-karaaslan-piknik-bahcesi-acildi-2-jpg-1500.jpg

VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR

Konya şehir merkezine yakın olan park, yeşil dokusu, sakinliği ve yakın olmasıyla vatandaşların ilk tercih ettiği yer oluyor. 100'er metrekarelik 454 adet piknik bahçesinin yer aldığı yeni konseptte; mangal yeri, kamelya, lavabo ve peyzaj bitkileri, ortak alanlarda ise fitness ve çocuk oyun alanı mescit gibi sosyal donatı alanları ile ailenizle birlikte güzel bir gün geçirmeniz için her şey düşünüldü.

konyada-bir-ilk-olan-karaaslan-piknik-bahcesi-acildi-1-jpg-1500.jpg

Konyalılar tarafından oldukça ziyaret edilen park, hafta sonu ailesiyle vakit geçirmek isteyenler için ilk sırada yer alıyor. Karatay Belediyesi tarafından Konya'ya kazandırılan Karatay Karaaslan Piknik Bahçesi Konya'nın en gözde mekanları arasına girdi. Günlük yaşamın stresinden uzaklaşıp nefes almak isteyenlerin yeni adresi 100'er metrekarelik 454 adet piknik bahçesinin yer aldığı; içerisinde mangal yeri, kamelya, lavabo ve peyzaj bitkileri, ortak alanlarda ise fitness ve çocuk oyun alanı mescit gibi sosyal donatı alanlarıyla şehrin yeni cazibe merkezi olan Karaaslan Piknik Bahçesi oldu.

Kaynak:Mustafa KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
111 Yorum