Konya’da yeni sağlık merkezi heyecanı

Konya’da yeni sağlık merkezi heyecanı

Konya, İl Sağlık Müdürlüğü ve Meram Belediyesi öncülüğünde inşa edilen yeni sağlık merkezine kavuşuyor.

Meram Belediyesi ve Konya İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirilen ‘Aymanas Aile Sağlığı ve Sağlıklı Hayat Merkezi’, açılış için gün sayıyor. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, merkezdeki son durumu yerinde inceledi. Başkan Kavuş, yeni merkezin artan nüfusa önemli sağlık hizmetleri sunacağını vurguladı.

meram-belediyesi-aymanas-aile-saglik-merkezi.jpg

İl Sağlık Müdürü Koç, merkezde psikolog, diyetisyen, fizyoterapist gibi on altı ayrı birimin hizmet vereceğini ve altı aile hekiminin görev alacağını belirtti. Bu önemli sağlık yatırımı için Meram Belediyesi’ne teşekkür eden Koç, açılışın yakın zamanda gerçekleştirileceğini ifade etti.

mustafa-kavus-aymanas-saglik-merkezi.jpg

Başkan Kavuş, Aymanas Aile Sağlığı Merkezi’nin bölgeye önemli katkılar sağlayacağını, sağlıkta yaşanan dönüşümle birlikte daha nitelikli hizmet sunulacağını kaydetti. Merkez, 2 bin metrekarelik bir alanda, 3,250 m² kapalı alanıyla hizmet vermeye hazırlanıyor. Kavuş, yıl başından önce merkezin faaliyete geçmesini hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.