Konya'da YRP krizi! Başkan zehir zemberek sözlerle istifa etti

Yeniden Refah Partisi, Konya'da büyük başarıya imza atmıştı. Seçimlerden zaferle çıktığı Altınekin ilçesinde istifa krizi yaşandı.
Konya'da YRP krizi! Başkan zehir zemberek sözlerle istifa etti

Yeniden Refah Partisi Altınekin İlçe Başkanı Osman Cankurt, tüm görevlerinden istifa etti. Osman Cankurt sözlerini şu şekilde duyurdu, "Yeniden Refah Partisi Konya/Altınekin İlçe Başkanı olarak partiden ve tüm görevlerimden istifa ettiğimi, siz değerli basın mensupları vasıtasıyla kamuoyuyla paylaşıyorum.

hko8qpcc-400x400.jpg

Hiç kimseden karşılık beklemeden inandığımız davaya hizmet eden, maddi imkansızlıklara karşın fedakarlıklar yapan, zamanını, emeğini harcayan bir kardeşinizim. Ancak geldiğimiz noktada, Yeniden Refah Partisi, Milli Görüş çizgisini oluşturan tüm olgulardan uzaklaşmıştır.

-Liyakatin yerine, akrabalık ilişkileri ve maddiyatın geçmesi,

-Dava şuurlu bireylerin yerine, yetersiz kişilerin tercih edilmesi,

-Kifayetsiz, muhteris şahısların yöneten sınıfına çıkması,

-Birlik, beraberlik yerine, fitne ve fücurun kol gezmesi,

-"Keseye" saygının, "emeğe" saygının yerine geçtiği,

-Dedikodunun adeta pandemik bir hastalık boyutuna varması,

-Gruplaşmanın hizipleşmeye dönüşmesi,

-İstişareden uzaklaşılıp, adeta bir "enişte-kayın partisine dönüşmesi Sebepleriyle; Yeniden Refah Partisi'nde ki üyeliklerimden ve de tüm görevlerimden istifa ediyorum. Bununla beraber; Siyasi Partiler Kanunun, şu haliyle Türkiye'nin sorunlarına çözüm olamayacağını biliyorum. Milletime, Ülkeme, Şehrime ve de İlçeme, Sivil Toplum Kuruluşları vasıtasıyla hizmet edeceğim. Böylelikle, bundan sonra Genel Başkanlığını Av. Latif Cem Baran'ın yaptığı, Birlikte İleri Derneği çatısı altında, yer alacağımı da bil vesile duyuruyorum. Hayırlı, uğurlu olsun."

Kaynak:Veli SÖYLEMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum