Konya'da YRP'li Belediye Başkanı istifa etmişti! AK Parti'ye geçiş yapacak

Konya'da Yeniden Refah Partisi'nden Başkan adayı olarak seçimi kazanan ve ardından partisinden istifa edip bağımsız olarak görevi yürüten Ali Öztoklu, AK Parti'ye geçiş yapacak.
Konya'da YRP'li Belediye Başkanı istifa etmişti! AK Parti'ye geçiş yapacak

Konya'dan bir belediye başkanı AK Parti saflarına katılacak. Yarın 23'üncü kuruluş yıl dönümünü kutlamaya hazırlanan AK Parti'de hareketli saatler yaşanıyor. Bir süredir Ankara kulislerinde konuşulan 'yeni katılımlar olacak' iddialarıyla ilgili ilk kez resmi bir açıklama geldi. Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yaptığı açıklamada partiye yeni katılacak isimlerin olacağını duyurdu. Hamza Dağ yaptığı açıklamada "Belediye Başkanlığında 15 katılım var. Milletvekili olarak da 2 tane var. Bugün içinde bazı görüşmeler var bu yüzden bazı gelişmeler olabilir" ifadelerine yer vermişti.

453225192-10225700622490924-210265117166093491-n.jpg

KONYA'DAN BİR İSİM VAR

Seçime Yeniden Refah Partisi üzerinden katılan ve Doğanhisar Belediyesi'ne başkan olarak seçilen Ali Öztoklu, YRP'den istifa ederek bağımsız olarak görevini yürütmüştü. Yarın AK Parti'ye katılacak olan 15 belediye başkanı isimleri arasında Ali Öztoklu'nun da ismi yer aldı. Doğanhisar Belediye Başkanı Ali Öztoklu, yarın yapılacak törenin ardından AK Parti'ye geçiş yapacak.

Kaynak:Veli SÖYLEMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum