Konya'da yüzler gülüyor, 12 bin aileye 30 milyon liralık yardım

Sosyal belediyecilik alanındaki örnek çalışmalarıyla dikkat çeken Konya Büyükşehir Belediyesi, bayram öncesi 31 ilçede 12 bin 625 ailenin sosyal kartlarına 30 milyon liradan fazla para yatırdı
Konya'da yüzler gülüyor, 12 bin aileye 30 milyon liralık yardım

Fiziki belediyecilik çalışmalarını sosyal ve kültürel alanlarda yaptığı başarılı çalışmalarla taçlandıran Konya Büyükşehir Belediyesi, “Konya Modeli Belediyecilik” anlayışıyla sosyal belediyecilik alanında örnek olmaya devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediyesi, bayram öncesi 31 ilçede 12 bin 625 ailenin sosyal kartlarına 30 milyon 144 bin lira para yatırdı.

paylastikca-guzel-3.jpg

HER DAİM YANLARINDAYIZ

Şehri imar ederken yardımlaşma ve dayanışma gibi çok önemli toplumsal değerlerin de artırılması ve korunması yönünde çeşitli çalışmalar yürüttüklerini ve ihtiyaçlı ailelere yardım eli uzattıklarını ifade eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Sosyal destek konusunda yaptığımız çalışmalarla ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin her daim yanında oluyoruz” dedi.

paylastikca-guzel-2.jpg

DESTEKLER BU YIL ARTTI

Başkan Altay, “Selçuklu, Karatay ve Meram belediyelerimiz ile şehir merkezinde ortak uyguladığımız Sosyal Kart Projemizde 2023 yılında 129 bin 406 haneye nakit desteğinde bulunduk. Nüfusu 2’ye kadar olan ailelere 2024 yılında aylık 2 bin lira; 3 ve 4 nüfuslu ailelere 2 bin 500 lira; 5 ve üzeri nüfusu olan ailelere ise aylık 3 bin lira Sosyal Kart desteğinde bulunuyoruz” dedi.

Kaynak:Hümeyra KARADAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.