Konya'daki başkandan şok sözler! AK Parti desteği ile alınan traktörle eylem yaptılar

Konya'da seçimden sonra CHP'ye geçen belediye için AK Partili İlçe Başkanı şok sözler söyledi. Başkan, "AK Parti'nin desteği ile alınan traktörlerle eylem yaptılar" dedi.
Konya'daki başkandan şok sözler! AK Parti desteği ile alınan traktörle eylem yaptılar

Konya'da seçimden sonra CHP'ye geçen Ereğli ilçesinde sıcak saatler yaşanıyor. AK Parti Ereğli ilçe Başkanı İbrahim Erol, Teşkilat Kongre öncesinde önemli taleplerde bulundu. Seçim sonrasında hem hızlı tren hem de çiftçiler için konuşan Başkan Erol, eylemler için, "Ereğli'yi kirletmeye çalışıyorlar, böyle bir şeye gerek yok" dedi. Başkan Erol, "Ereğli'ye süt ve yem fabrikası lazım çiftçilerimizin ve üreticilerin buna ihtiyacı var. Yem fabrikası kurulduğunda hayvancılar rahat edecek" dedi.

EYLEMİ YAPAN ARACILAR

Domates eylemi ile ilgili konuşan Başkan Erol, "Eylemi yapanlara baktığınız zaman bunlar aracılar. Aracılar 3. ve 4. kalitedeki domatesi daha iyi bir paraya verebilmek için AK Parti'nin desteği ile alınan traktörlerle eylem yaptılar. Biz eylemlerle anılan Ereğli'nin olmasını istemiyoruz. Ereğlimiz iyi şeyler ile alınsın biz CHP'den katılan ve oraya kadar gidenlere üzüldük. Biz aslında çözümden yanayız. Çiftçimizin bir derdi varsa bunu AK Parti çözecek" dedi. İŞTE O SÖZLER;

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum