Konya'daki firmalar batıyor mu? İşte itibar zedeleyen açıklamalar

Konya'daki firmalar batıyor mu? İşte itibar zedeleyen açıklamalar
Konya’da son dönemde firmalara yönelik “battı”, “batıyor”, “batacak” şeklindeki söylemler artarken firmalara yönelik itibar suikastı tepkilere neden oluyor.

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, firmaların itibarını zedelemeye yönelik ‘batacak firmalar’ şeklinde listeler dedikodu ile dolaşıma sokulduğuna dikkat çekerek itibar suikastına tepki gösterdi

MOTİVASYONU DÜŞÜRÜYOR

Konya’da son dönemde firmalara yönelik “battı”, “batıyor”, “batacak” şeklindeki söylemler artarken firmalara yönelik itibar suikastı tepkilere neden oluyor. İş dünyasının motivasyonunu da ciddi şekilde düşüren bu söylemlere bir tepki de Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk’ten geldi. Öztürk, bu tür söylemlerin firmalara zarar verdiğini söyledi.

itibar-suikasti.jpg

FİTNE AMACINA ULAŞAMAYACAK

Özellikle sosyal medya üzerinden firmaların batacağına yönelik dedikoduların arttığı bir dönem yaşadıklarını ifade eden Başkan Öztürk, “Firmalarımızın itibarını zedelemeye yönelik ‘batacak firmalar’ şeklinde listeler dedikodu ile dolaşıma sokulmaktadır. Bu fitnenin amacına ulaşmasına kimsenin fırsat vermemesi gerekmektedir” diye konuştu.

HERKES SORUMLU DAVRANMALI

Şehri, sektörleri ve firmaları küresel çapta tanıtımını sağlamak amacıyla çok önemli faaliyetler yürüttüklerinin de altını çizen Öztürk, “Dünyanın dört bir köşesinde gururla, Konya özel sektörünün, müteşebbislerimizin başarılarını muhataplarımızla paylaşmaktayız. Bu açıdan her kesimi firmalarımıza karşı sorumlu davranmaya davet ediyoruz” dedi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.