Konya'daki Mali Müşavirler Ankara'ya seslerini duyurmaya gitti

Türkiye genelinde Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler, artan iş yüklerine karşı seslerini yükseltmek ve ortak sorunlarını dile getirmeleri amacıyla Ankara Anıtpark’ta miting düzenledi. Programda Konya'dan çok sayıda mali müşavirin katıldı
Konya'daki Mali Müşavirler Ankara'ya seslerini duyurmaya gitti

Türkiye genelinde Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler, artan iş yüklerine karşı seslerini yükseltmek ve ortak sorunlarını dile getirmeleri amacıyla Ankara Anıtpark’ta miting düzenledi.

mali-musavirlerden-ankara-cikarmasi-1.jpeg

YÜKÜ KALDIRMAKTA ZORLANIYORUZ

Mitingde konuşma yapan Türkiye Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (TÜRMOB) Başkanı Emre Kartaloğlu, meslektaşlarının karşılaştığı zorlukları vurguladı. “Bizler yaklaşık 130 bin meslek mensubu ve 25 bin aday meslek mensubu ile bugüne kadar ülkemiz için kamu yararını gözeterek kamu finansmanının sağlanmasında, ekonomik faaliyetlerin raporlanması ve denetlemesinde büyük fedakârlıklar gösterdik.

mali-musavirlerden-ankara-cikarmasi-2.jpeg

Ancak artık bu büyük yükü kaldırmakta zorlanıyoruz. Yükümüzün azaltılmasını ve emeğimizin karşılığını almayı, Bakanlık vesayeti olmadan hazırlanan ücret tarifeleri ile mesleğimizi sürdürmeyi, kamu yararı çerçevesinde ülkemiz ve devletimiz için çalışmaya devam etmek istiyoruz.” dedi.

mali-musavirlerden-ankara-cikarmasi-3.jpeg

KONYALI MALİ MÜŞAVİRLERDEN TALEP VAR
Konyalı mali müşavirler de Başkent'e giderek seslerini duyurmaya çalıştı. "Mali Müşavirler olarak haklı taleplerimizi TÜRMOB öncülüğünde düzenlenen mitingde ilettik.TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu’na ve nezdinde organizasyonda emeği geçen herkese, Türkiye’nin dört bir yanından yoğun katılım gösteren meslektaşlarımıza teşekkür ederiz" diyen mali müşavirler, sorunların bir an önce çözümünü bekliyor

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.