Konyalı gençlerin yüzü yazın gülüyor

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu 'Genç Komek Yaz Okulu' projesi yoğun ilgi gördü.
Konyalı gençlerin yüzü yazın gülüyor

Gençlerin yaz tatilinde çeşitli etkinliklere katılmaları ve yeni yeteneklerini keşfetmeleri için Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 'Genç Komek Yaz Okulu' projesine yoğun katılım sağlandı. Yaklaşık 20 bin öğrencinin katıldığı yaz okulu birbirinden güzel etkinlikler sahne oldu.

whatsapp-image-2024-08-14-at-09-39-16-1-001.jpeg

Genç Komek Yaz Okulu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Genç Komek yaz okuluna 20.000 öğrencimiz devam ediyor. 12.000 öğrencimizi de Kent Ormanı ve Dutlukır'daki oyun kamplarımızda misafir ettik. İçinde çocuklarımızın tebessümü olan her hizmet çok daha anlamlı. Var olsunlar." ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-08-14-at-09-39-16-001.jpeg

Özel öğrencilerin de unutulmadığını, düzenlenen yıl sonu sergisini çok beğendiğini ifade eden Altay, "Genç KOMEK bünyemizde özel öğrencilerimizin yaptığı yıl sonu sergisini çok beğendim. Genç KOMEK’te 1.321 öğrencimizin gönlünü kazanan arkadaşlarıma ve bizimle yol yürüyen ailelerimize teşekkür ediyorum. “Özel” öğrencilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.