Konyalı o isim İYİ Parti'den istifa etti

Konyalı o isim İYİ Parti'den istifa etti
Eski devlet bakanı Mehmet Keçeçiler'in oğlu Av. Murat Keçeçiler İYİ Parti'den istifa etti

İYİ Parti Kanaat Önderlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Murat Keçeciler, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Keçeciler, "Yaşanılan süreçler neticesinde siyasi mobinge maruz kaldığım gerekçesiyle İYİ Parti’deki tüm görevlerimden istifa ediyorum" dedi.
Av. Keçeçiler, "Ben 16 şubat 2022 tarihinde İYİ Parti'ye davet edildim. Davet üzerine partiye katıldık. Meral Akşener ile görüşme neticesinde partiyi merkez Parti yapmak hedefini koyduk. Sivil toplum başkan yardımcısı olarak görevlendirildim. Bu kapsamda ilk etapta rahmetli Turgut Özalın ölüm yıl dönümü vardı. Diğer partiden siyasiler beni tebrik ederek gereken desteği vereceklerini belirttiler. Mehmet Keçeçilerin oğlu sıfatı ile partiye dahil oldum. Fahrettin yokuş ile iyi bir uyum sağladık. Biz çalışmalarınızı yürütürken rahmetli Gökhan Tozoğlu tarafından Genel merkeze şikayet edildim. Şaşırtıcı bir durum oldu ama düzene doğru gitmeye devam ettik. Genel merkezden bana gelen uyarıda yerelde siyaset değil genel olarak siyaset yapmam istendi. Bugüne kadar Konyaya bir temasımız bu yüzden olmadı. Bu şikayet üzerine yaptığımız çalışmalar ardından kanat önderleriyle Genel Başkanı buluşturalım istedik. Diğer din temsilcileri örnek ailelerin temsilcileri ve İslam temsilcileri ile bir araya gelmek istedik. Bu kapsamda iftar programı organize ettik. Fakat bu işler gerçekleşmedi. Sonra anladım ki iyi partide siyaset nezaketten rekabete dönüşmüş. Yaşadığımız siyasi mobbing yüzünden tüm görevlerinden istifa ediyorum. Dünya hem sanayi hem de teknoloji olarak gelişmekte yakın zamanda atlattığımız pandemi ile uzaktan çalışmanın önemi anladık. Ve daha ötesi yapay zeka hayatımızın her alanını etkiliyor. Yeni gelecek nesil artık dijital ile doğacak.

Türkiye de muhalifler artık Zelenskiy komedisini oynuyor. Bunu bu konuda netleştirelim. Artık değişim zamanı geldi gençlerin siyasete yön vermesini istiyorum. Gençlerin bu işlere el atmasını istiyoruz. İyi Parti ile bağlantım kalmadı" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.