Konyalı öğrencilerin hedefi Türkiye şampiyonluğu

Selçuklu Belediyesi İlkokulu Halk Oyunları Ekibi, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'yı makamında ziyaret etti.
Konyalı öğrencilerin hedefi Türkiye şampiyonluğu

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya’da düzenlenen yarışmada birinci olan Selçuklu Belediyesi İlkokulu Halk Oyunları Ekibi’ni belediyede misafir etti. Kültürümüzün en güzel yansımalarından biri olan halk oyunlarıyla Konya birinciliğini elde eden öğrenciler, bu başarılarıyla şehrimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazandılar.

selcuklu-belediyesi-ilkokulu-halk-oyunlar.jpg

Başkan Pekyatırmacı, öğrencileri ve öğretmenlerini hem kültürel mirasa sahip çıktıkları hem de elde ettikleri başarılar nedeniyle tebrik etti. “Çocuklarımızı ve öğretmenlerimizi, kültürel mirasımızı yaşattıkları ve elde ettikleri bu önemli başarıdan dolayı kutluyorum. Türkiye Şampiyonası’nda da başarılarının devamını diliyorum,” dedi.

selcuklu-belediyesi-ilkokulu-halk-oyunlari-ekibi.jpg

Selçuklu Belediyesi olarak her zaman sanata ve kültüre destek verdiklerini belirten Pekyatırmacı, genç nesillerin bu tür faaliyetlerle hem sosyal hem de kültürel anlamda gelişimlerinin önemli olduğuna vurgu yaptı. Halk oyunları ekibi, Türkiye Şampiyonası’nda Konya’yı en iyi şekilde temsil etmek için hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

selcuklu-belediyesi-halk-oyunlari.jpg

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.