Konyalı üretici Mediwalker Ayakkabı, ağrı çekenler için yeni ürününü tanıttı

Konyalı üretici Mediwalker Ayakkabı, ağrı çekenler için yeni ürününü tanıttı
Konyalı üreticiden dev buluş! Mediwalker Ayakkabı, ofis ve ayakta çalışanlar için yeni ürününü tanıttı.

Konyalı üretici ayak sağlığı için çalışmalarına devam ediyor. Ayak rahatsızlıkları ile ilgili harekete geçen firma sahibi İsmail Can, hem topuk dikeni hem de halluk vagusa (baş parmak eğriliği) özel ayakkabı için ayakkabıları tanıtmıştı. Mediwalker Ayakkabı, ofis ve sürekli ayakta çalışanlar için yeni bir ürünü daha piyasaya sundu.

whatsapp-image-2024-07-25-at-11-53-07.jpeg

Söz konusu ayakkabı ortopedik tabanı sayesinde sancıları en aza düşürüyor.Firma sahibi İsmail Can, kusursuz bir tasarımı sahip olan ayakkabının çağımızdaki bir çok ayak rahatsızlıklarına iyi geldiğini belirtti. Sağlık Bakanlığı'ndan onay alan ayakkabıya yurt dışından talepler oldukça yoğun. Geliştirdikleri ayakkabılar ile ilgili bilgiler veren İsmail Can, "Çağımızın hastalığına karşılık tamamen doğal ayakkabı geliştirdik.

422591069-409420181898821-1548090108631156369-n.jpg

Patentini ve Sağlık Bakanlığı onayını aldığımız ayakkabı bir çok müşterimiz tarafından tercih ediliyor. Başlıca ayakkabının özelliği, topuk dikeni rahatsızlığıyla başa çıkmak için tasarlanmış olan etkili ayakkabılar, konfor ve destek sunarak günlük yaşamınızı kolaylaştırıyor. Anatomik ayak bozuklukları, ayak yapısındaki doğuştan veya sonradan gelişen düzensizlikler veya deformitelerdir. Bu bozukluklar genellikle ağrı, rahatsızlık ve hareket kısıtlılığı gibi sorunlara neden olabilir. Anatomik ayak bozukluklarını engellemek veya azaltmak için tasarlanmış olan ayakkabılarımız, ayak yapısını destekler ve uygun pozisyonda tutarak rahatlık ve fonksiyonel destek sağlıyor" dedi.

whatsapp-image-2024-07-25-at-11-49-14.jpeg

Ayakkabı ile ilgili yoğun bir talebin olduğunu belirten İsmail Can, kullananların bu üründen çok memnun olduklarının altını çizdi.

Kaynak:Veli SÖYLEMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.