Konyalılar artık bu ormana akın ediyor! Giriş ücreti yok

Konya'da mangal yakılan parklara gelen giriş ücretlerinin ardından vatandaşlar rotasını Rahmet Ormanları'na çevirdi.
Konyalılar artık bu ormana akın ediyor! Giriş ücreti yok

Konya'da bir çok parkta araç giriş ücretlerine tepki gösteren vatandaşlar giriş ücreti olmayan Rahmet Ormanları'na akın etmeye başladı. Rahmet Ormanı Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi'nde yer alıyor. Muhteşem Konya manzarası eşliğinde mangalı yakan vatandaşlar, hafta sonunda yoğun kalabalık oluşturuyor. İçerisinde mescit, lavabo ve oyun alanları içeren orman yoğun ziyaretçi akını ile en yoğun günlerini yaşıyor.

62409852-jbk-zaifuorjji0kq5dkv9nmskzzvjdwcemmvgfnpgk.jpg

VATANDAŞLAR HİZMETTEN MEMNUN

Bir çok kişinin tercih ettiği Rahmet Ormanı'nda hizmetten memnun olan vatandaşlar, bu bölgeyi daimi rota olarak belirledi. Vatandaşlar, "Bizim daimi rotamız burası, hizmeti yapanlardan Allah razı olsun. Araç giriş ücreti yok güvenlik hizmeti üst düzeyde rahatsız eden kimse yok.

whatsapp-image-2024-08-21-at-11-49-17.jpeg

Hatta o kadar alıştık ki bu parka her geldiğimiz de aynı yere oturuyoruz. Hemen hemen bir çok kişinin yeri burada belli. Hafta sonları çok kalabalık oluyor burası bazen oturacak yer bulamıyoruz kamelyalı alanlarda hiç yer olmuyor biz de uygun gördüğümüz çimlere piknik alanımızı kuruyoruz" dedi.

rahmet-ormani.jpg

KONYA MANZARASI BÜYÜLÜYOR

Hem piknik yapan hem de ağaçlar eşliğinde oksijen depolayan vatandaşlar, muhteşem Konya manzarası ile bol bol fotoğraf çekimi yapıyorlar. Görenleri büyüleyen Konya manzarası gece saatlerinde daha da güzel bir hâl alırken vatandaşlar, ormanın kapanış saatine kadar parkta keyif yapıyor. Rahmet Ormanları gece 22:30 ila 23:00 arasında kapılarını kapatıyor.

*CİHAD ALPAN

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.