Konyalılar kamp için buraya akın ediyor! Resmen Kartal yuvası

Konya Büyükşehir Belediyesinin gençlerin hizmetine sunduğu bu mekan kayaların üzerinde bir kartal yuvası gibi görkeme sahip…
Konyalılar kamp için buraya akın ediyor! Resmen Kartal yuvası

Konya'da Gençler için unutulmaz etkinliklere sahne olan kampların yapıldığı Atabey Gençlik ve Eğitim Taşkent Kampı toplam 2 bin 880 metrekare alanda kurulu. Kamp alanında yıl boyunca her yaştan misafirler ile kamp yapıyor. Kamp alanında günlük 200 kişi konaklayabiliyor.

whatsapp-image-2024-09-02-at-15-38-19-1.jpeg

Birbirinden farklı sportif ve kültürel faaliyetlerin yer aldığı kamplarda gençlerin gelişimleri için ihtiyaç duydukları her türlü sosyal, kültürel, zihinsel ve bedensel katkıyı sunmak, özgüven duygusu ve planlı yaşama alışkanlığı kazandırmak ile gençlerin milli manevi değerler ve etik insani değerler konusunda farkındalığın artırılması planlanıyor. Kamplara özgü içerikler sayesinde gençlerin hali hazırda bulunan enerjilerini hayırlı yollarda kullanmalarını yanlış tutum ve davranışlardan ve kötü alışkanlıklardan korunmasını amaçlanıyor.

whatsapp-image-2024-09-02-at-15-38-19-2.jpeg

Konya Büyükşehir Belediyesi yıl boyunca kamplar düzenleyerek MEB ile yapılan protokol kapsamında; öğrencileri 2 gece 3 gündüz kamplarda ağırlanıyor. Kampta misafir oldukları süre boyunca voleybol, basketbol, tırmanma duvarı, macera parkuru, el işi atölyesi, bilim atölyesi, paintbol, geleneksel okçuluk, sokak oyunları ve burada sayılanlar gibi daha birçok etkinlikle keyifli vakit geçiriyor.

Kaynak:Hümeyra KARADAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.