Konyalıların akın ettiği parka zam geldi! İşte giriş ücretleri

Konyalıların akın ettiği parka zam geldi! İşte giriş ücretleri
Konya'nın 5 bin yıllık tarihi mekanında bulunan dev park, ziyaretçi akınına uğruyor. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl 15 lira olan araç giriş ücreti zamlanarak 20 liraya yükseltildi.

Konya'nın 5 bin yıllık tarihi değeri ve Selçuklu'nun gözde mekanlarından olan, tabiatın her rengini ve atmosferini barındıran Sille Baraj Park uzun bayram tatilinde birçok ziyaretçi ağırlamaya devam ediyor. Özellikle hafta sonları neredeyse adım atılacak yer kalmayan park, kafa dinlemek isteyenlerin tercihi oluyor. Ziyaretçilere doğada temiz bir nefes aldıran Sille Baraj Parkı, bayramlarda ziyaretçi akınına uğrayarak her yıl rekor tazeliyor.

sille-3.jpg

GİRİŞ ÜCRETLERİNE ZAM GELDİ

Sille Baraj Parkı 2022 ve 2023 yılında araç başı giriş ücreti 15 liradan hizmet verirken, geçtiğimiz günlerde gelen zam ile birlikte 2024'ün fiyat güncellemesi yapıldı.Sille Baraj Parkı'na aracıyla girmek isteyen vatandaşlar artık 20 lira ücret ödeyecek. Söz konusu hizmet bedeli ise, eşsiz doğa manzarası, baraj manzarası, servis araçlar, büyük park, barbekü keyfi imkanı, ücretsiz lavabo ve otopark hizmeti için alınıyor.

sille.jpg

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK PARKLARINDAN BİRİ

Türkiye’nin en büyük parklarından biri olan Sille Baraj Park, günlük yaşamın stresinden uzaklaşıp nefes almak isteyen binlerce insan Sille’nin temiz havasında aileleriyle birlikte hoşca vakit geçirmek için baraj parka akın ediyor. Konyalıları su ile buluşturan ve şehrin yeni cazibe alanı olan baraj parkta, izci kampı merkezi, tekne gezinti alanı, uçurtma tepesi, çay bahçesi, restoran, mescid, iskele, ahşap gezinti yolları, çim amfi, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi farklı etkinlik alanları yer alıyor.

Kaynak:Mustafa KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum