Konya'nın bu ilçesine kapalı pazar çalışmalarına hız verildi

Konya'nın bu ilçesine kapalı pazar çalışmalarına hız verildi

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yapımı hızla ilerleyen kapalı pazar yerinin planlanandan önce tamamlanarak Beyşehir halkına modern bir alışveriş alanı sunulacağını açıkladı.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, ilçede yapımı devam eden kapalı pazar yeri inşaatında son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Bayındır, temel zemin çalışmalarının tamamlandığını ve çelik konstrüksiyon taşıyıcı direklerin büyük bir kısmının yerleştirildiğini belirtti.

images-21.jpeg

"Belirlenen takvimden önce bitirmeyi hedefliyoruz"

Başkan Bayındır, inşaat çalışmalarının planlanan takvimin önünde ilerlediğini ve bu hızla devam edilmesi halinde projenin kısa sürede tamamlanacağını ifade etti. Beyşehir halkının daha modern ve konforlu bir pazar alanına kavuşacağını müjdeleyen Bayındır, "Kapalı pazar yeri çalışmalarımız hızla devam ediyor. Belirlenen takvimden önce bitirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz," dedi.

Yeni kapalı pazar yerinin tamamlanmasıyla birlikte, hem esnaf hem de vatandaşlar için önemli bir kolaylık sağlanacak. Beyşehir Belediyesi, projeyi hayata geçirerek ilçeye modern bir yaşam alanı kazandırmayı amaçlıyor.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.