Konya'nın da aralarında bulunduğu 58 ilde dolandırıcılığa geçit verilmedi!

Konya'nın da aralarında bulunduğu 58 ilde yürütülen "Kuyu-28" operasyonlarında dolandırıclıkı ve tefecilik şüphelisi 160 kişi gözaltına alındı.
Konya'nın da aralarında bulunduğu 58 ilde dolandırıcılığa geçit verilmedi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde Konya'da dahil 58 ilde düzenlenen “KUYU-28” operasyonları sonucunda, mali suç örgütlerine yönelik kapsamlı bir çalışmanın gerçekleştirildiğini duyurdu. Operasyonlarda 160 şüphelinin yakalandığı açıklandı.

Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, organize suç örgütleri ve tefecilere karşı verilen mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü belirtti. Paylaşımında, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; organize suç örgütleri ve çeteler gibi tefecilere de göz açtırmayacağız" ifadelerini kullanan Bakan Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen operasyonları gerçekleştiren emniyet mensuplarını tebrik etti.

Operasyonlar kapsamında şüphelilerin; tefecilik, kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik nitelikli dolandırıcılık, kişilere karşı nitelikli dolandırıcılık, edimin ifasına fesat karıştırma, resmi belgede sahtecilik ve vergi usul kanununa muhalefet gibi suçlardan arandıkları tespit edildi. Adana, Afyonkarahisar, Antalya, İstanbul, İzmir, Konya gibi 58 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarla birlikte, mali suç örgütlerine ağır darbe indirildi.

Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren polis ekiplerine "Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" diyerek başarı dileklerini iletti.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.