Konya'nın en ucuz pilav menüsü! İftarda tercih ediliyor

Konya'nın en ucuz pilav menüsü! İftarda tercih ediliyor

Konya'da iftar tercihini meşhur düğün pilavından kullanmak isteyen vatandaşlar, uygun mekanları araştırıyor. Şehirde en düşük pilav menüsü 350 liradan başlarken 2 firma ise büyük kampanya yaptı.

Konya'da meşhur düğün pilavını özleyen vatandaşlar, iftarda bu lezzetler ile buluşuyor. Şehirde en düşük kişi başı 350 TL'lik bir maliyetle satışa sunulan pilav iftar menüsüne Konya'nın iki firması dev kampanya yaptı. En pahalı olarak belirlenen düğün pilavı menüsü ise; İftariyelik, yayla çorbası, düğün pilavı, irmik helvası, bamya çorbası, zerde tatlısı, su, limonata ve çaydan oluşan sınırsız servisin kişi başı bedelini 500 TL (alakart) servis fiyatının ise 550 TL olarak açıklayan işletme olmuştu. Konya'da dev kampanya yapan Pilav Konağı firması 250 TL, Vizyon Garden ise 220 TL olarak menüleri belirledi.

PİLAV KONAĞI VE VİZYON GARDEN'DEN DEV KAMPANYA

Konya'nın efsane lezzetini vatandaşlara daha uygun bir fiyata mâl eden Konya Pilav Konağı; İftariyelik, yayla çorbası, düğün pilavı, irmik helvası, bamya çorbası, zerde tatlısı, su, limonata ve çaydan oluşan sınırsız servisin kişi başı bedelini 250 TL olarak belirledi. Pilav Konağı'na vatandaşların ilgisi yoğun olurken, çoklu paketler veya masalar da fiyatların daha da aşağıya çekildiği belirtildi. Pilav Konağı İşletme sahibi Gaffur Narman, "Konya'da bir çok düğün pilavı yapan işletme fiyatları ortalama olarak 300 ila 350 lira arasında belirledi. Kişi başı 250 liraya biz iftar fiyatımızı belirledik. Grup indirimleri ile birlikte vatandaşlarımız bizleri tercih ediyor. Ramazan'dan sonra da yüzleri güldürmeye devam edeceğiz dedi. Şehrin bir diğer işletmesi olan Vizyon Garden Düğün ve Kongre Merkezi, dev kampanyaya daha da fazla destek verdi. Pilav ücretlerini kişi başı 220 TL olarak belirleyen işletme, Ramazan ayının ilk günlerinden itibaren satışlarının yoğun olduğunu belirtti. Konu hakkında konuşan işletme aşçılarından Ali Merdun, "Firmamız dev kampanya yaparak kişi başı pilav maliyetlerini 220 TL olarak belirledi. Konya'da bir çok grup Ramazan'ın ilk günlerinden bu yana bizi tercih etti. Grup indirimleri ile birlikte daha da uygun fiyatlara pilav menüsü satışı yapıyoruz. Kimse bu lezzetten mahrum kalmasın diye fiyatlarımızı en dipten oluşturduk" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum