Konya'nın kritik caddesinde 1. etap geride kaldı

Konya'nın kritik caddesinde 1. etap geride kaldı
Karatay Belediyesi, ilçede başlattığı sıcak asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Keçeciler Caddesi’nde yürütülen yol yenileme, sıcak asfalt serimi ve kaldırım düzenleme çalışmalarının ilk etabı tamamlandı

Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçenin modern fiziki görünümüne katkı sunmak amacıyla pek çok noktada çalışma yapıyor.

KEÇECİLER CADDESİ’NDEKİ İLK ETAP ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Bu kapsamda Keçeciler Caddesi’nde ekiplerin yürüttüğü sıcak asfalt yenileme ve kaldırım düzenleme çalışmalarının ilk etabı tamamlandı.

kececiler-caddesindeki-yol-calismalarinin-ilk-etabi-tamamlandi-1-jpg-1500.jpg

KARATAY’IN GELECEĞİ VE HEMŞEHRİLERİMİZİN KONFORU İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye olarak ilçenin her köşesine hizmet ulaştırmaya devam ettiklerini belirtti.

Başkan Hasan Kılca, “Keçeciler Caddemizdeki asfalt yenileme ve kaldırım düzenleme çalışmalarının ilk etabını tamamladık. Karatay’ın tüm mahallelerinde bu tür çalışmaları sürdürüyoruz. Yollarımızın konfor seviyesi bu tür kalıcı ve nitelikli hizmetlerimizle her geçen daha iyi bir seviyeye geliyor. Ekiplerimiz ilçe merkezi veya merkeze en uzak mahalle ayrımı yapmaksızın vatandaşlarımızın güvenli ve konforlu ulaşımı için ilçenin birçok yerinde yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Alt yapısı tamamlanan bütün yollarımızın standartlarını yükseltiyoruz. Karatay için hep birlikte el ele vererek Karatay’ı her alanda büyütüp, geliştireceğiz ve gelecek nesillere yaşam standardı yüksek bir ilçe bırakacağız” dedi.

kececiler-caddesindeki-yol-calismalarinin-ilk-etabi-tamamlandi-3-jpg-1500.jpg

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum