Kurban kesecekler dikkat! Konya'da ücretsiz hizmet

Konya Büyükşehir Belediyesi kurban bayramı öncesinde birçok hizmeti ücretsiz olarak vatandaşlarımız hizmetine sunuyor
Kurban kesecekler dikkat! Konya'da ücretsiz hizmet

"Konya Modeli Belediyecilik" sloganıyla vatandaşların rahat ve huzuru için çalışmalarda sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi kurban bayramı öncesinde de birçok hizmeti ücretsiz olarak Konyalıların hizmetine sunuyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi Hayvan Pazarı’nda veteriner hekimler tarafından bayramın son gününe kadar hayvanların ücretsiz genel muayenesi, yaş tayini ve ultrason ile gebelik testi hizmeti verilecek. Bayram boyunca vatandaşların hastalığından şüphe ettikleri kurban etleriyle ilgili nöbetçi veteriner hekimler ücretsiz et muayenesi hizmeti verecek. Vatandaşlar, nöbetçi veteriner hekimlere 444 55 42 üzerinden ulaşabilecek.

YENİ HAYVAN PAZARI İÇİN AKTARMA SEFERLERİ

Konya Büyükşehir Belediyesi, Boruktolu Mahallesi’ndeki yeni hayvan pazarına ulaşmak isteyen Konyalılar için toplu ulaşımda aktarma seferleri yapıyor. Yeni Hayvan Pazarı’na ulaşmak isteyen yolcular; 13-14-15 ve 16 Haziran tarihlerinde Alaaddin ve Kültürpark duraklarından hareket eden 26, 91, 93 nolu hatlar ile Kaşınhanı Otobüs Hareket Noktası’na (Kaşınhanı Son Durak) gelerek, bu duraktan 09.00-19.00 arası her saat başı hareket edecek ücretsiz aktarma seferlerini kullanabiliyor

Kaynak:Hümeyra KARADAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.