Kutlama çiçeği istemeyen Konyalı başkanın talebi ne oldu?

Kutlama çiçeği istemeyen Konyalı başkanın talebi ne oldu?
CHP adayı Fırat Kızılkaya, hemşehrilerden kendisine çiçek gönderilmemesini bunun yerine anlamlı bir sosyal yardıma imza atılması çağrısıyla güzel bir farkındalık örneği sergiledi.

31 Mart 2024'te yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Cihanbeyli'de büyük bir başarıya imza atarak başkanlığa seçilen CHP adayı Fırat Kızılkaya, hemşehrilerden kendisine çiçek gönderilmemesini bunun yerine anlamlı bir sosyal yardıma imza atılması çağrısıyla güzel bir farkındalık örneği sergiledi.

yilmaz-2.jpg

Yerel seçimde %46.33'lük oy oranıyla başkanlığa seçilen CHP'li Fırat Kızılkaya, hem kendi sosyal medya hesaplarından hem de belediyenin hesaplarından yaptığı açıklamada "Değerli Hemşehrilerim; Belediye Başkanı seçilmem dolayısıyla göndereceğiniz tebrik çiçekleri yerine, ilçemizdeki ihtiyaç sahibi çocuklarımızın giyim ihtiyaçları için aşağıda belirtilen sosyal yardım hesabına bağışta bulunabilir ya da kendiniz de onların ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz.
Çocuklarımız için yapılan her destek bizim için önemli ve değerlidir" ifadeleri ile ihtiyaçlı çocuklar için anlamlı bir farkındalığa imza atmış oldu. Başkanım bu çağrısını Cihanbeyliler tarafından da büyük bilgi ve benimsendiği ve destek gördüğü gözlemleniyor.

Kaynak:Veli SÖYLEMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.