Osman Gökçek'ten, Konya'ya sürpriz ziyaret

Ankara Milletvekili Osman Gökçek, Konya'ya sürpriz bir ziyarette bulundu. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Gökçek'e eşlik etti.
Osman Gökçek'ten, Konya'ya sürpriz ziyaret

Ankara Milletvekili Osman Gökçek, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile birlikte Konya'da Konyalı vatandaşlarla buluştu. Cuma namazı sonrası gerçekleştirilen buluşmada, Gökçek ve Pekyatırmacı, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Cuma namazı, Selçuklu Merkez Camii'nde kılındı ve ardından Gökçek, Selçuklu esnafını ziyaret etti.

9.jpg

Esnaf ziyaretinde Osman Gökçek, esnafın talep ve önerilerini dinleyerek yerel ticaretin sorunlarına dair bilgi aldı. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da esnafa destek mesajları vererek belediyenin çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Ziyaret sonrasında Gökçek ve Pekyatırmacı, Konya Park AVM çevresinde vatandaşlarla sohbet etmeye devam etti.

6.jpg

Ziyaret sırasında, hem vatandaşlardan hem de esnaftan yoğun ilgi gören Osman Gökçek ve Ahmet Pekyatırmacı, Konya’nın gelişimi ve sorunları hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum