Özkaymak Turizm araç filosunu yeniliyor

Özkaymak Turizm araç filosunu yeniliyor
Kuruluşun 64. yılında yeni araçları filosuna ekleyen Özkaymak Turizm, yeni aldığı şehirler arası otobüsleri müşterilerin hizmetine sundu.

Birçok sektörde faaliyet gösteren Özkaymak Holding, ulaşım sektöründe de 2023 model yeni araçları filosuna ekledi. Yeni gelen araçlarla ilgili bilgi veren Özkaymak Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Turizm Grup Başkanı Erol Özkaymak, bayram yoğunluğunun yaşandığı bu günlerde, yeni otobüslerin müşteriler ile buluştuğunu kaydetti.

whatsapp-image-2023-06-26-at-16-35-22.jpeg

2023 ve 2024 yılları içerisinde toplamda 42 yeni aracı filolarına ekleyeceklerini kaydeden Erol Özkaymak “ 64 Yıldır en önem verdiğimiz konu müşteri memnuniyeti. Her yıl araçlarımızı yenileyerek hem teknolojiyi takip etmekte, hem de müşterilerimizin güvenliğini ve memnuniyetini ön planda olduğunu göstermeye çalışıyoruz. Bu yıl ve önümüzdeki yıl Mercedes, Neoplan, Man ve Setra gibi ulaşım sektörünün öncü markalarından oluşan toplam 42 aracımızı daha müşterilerimizin hizmetine sunacağız. Kurucumuz değerli babamız merhum Rahim Özkaymak’ın bizlere bıraktığı bu sektörü büyüterek daha ileriye taşımak için elimizden geleni yapıyoruz. Özkaymak Turizm Konya ve Antalya merkezli bir firma ve bundan her zaman onur duyduk. Türkiye’nin birçok yerine yolcu taşımacılığı yapıyoruz. Sektörün birçok sorun ile mücadele ettiği bu günlerde hizmet aşkımız ağır basarak araçları yenilememiz bizleri son derece onure etmektedir. Yeni aldığım araçların tüm yolcularımıza Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum