Tepkiler Konya'dan yükseldi! İsrail protesto edildi

Tepkiler Konya'dan yükseldi! İsrail protesto edildi
Konya Milli Gençlik Derneği, İsrail'i protestosu için Mevlana Meydanı'nda buluştu.

Milli Gençlik Derneği, yüzlerce kişiyle İsrail'i protesto etti. Konuyla ilgili basın açıklaması yapan Milli Gençlik Derneği Konya Şubesi Başkanı İbrahim Taşdöven, Aziz Milletimizin Güzide Evlatları; Hepinizi Hürmet Ve Muhabbetle Selamlıyoruz… Bugün Burada Son Yüzyılın En Büyük Katliamının Yaşandığı Gazze’ye Desteğimizi Haykırmak İçin Buradayız dedi.

whatsapp-image-2024-06-02-at-14-55-48.jpeg

Başkan Taşdöven, "Filistin’de Dünyanın Gözünün İçine Baka Baka Müslüman Kardeşlerimiz Katledilirken Sus Pus Olanlara Kendinize Gelin Diye Seslenmek Üzere Toplandık… Malumunuz Olduğu Üzere 7 Ekim’den Bu Yana Zalim Ve Katil Siyonist Rejim Kadın Çocuk Genç Yaşlı Demeden Katliam Politikaları Her Geçen Gün Artmaktadır. En Son Bm’nin Güvenli Olarak Kabul Ettiği Kampına Sığınan Masum Sivilleri Bile Dünya’nın Gözünün Önünde Acımasızca Katlettiler. Bu Durum Vicdan Sahibi Olan Bütün İnsanları Derinden Yaralamıştır. Katil Terör Devletinin Bu Denli Pervasızca Hareketlerinin En Büyük Sebebi İse Dünya Liderlerinin Özelliklede İslam Aleminin Sessiz Kalmasıdır. Milli Gençlik Olarak Bizler Bu Durumu Kabullenemiyoruz Ve Hükümetimizin Artık Ciddi Adımlar Atmasını Bekliyoruz. Mazlumun Yanında Zalimin Karşısına Durarak Şanlı Bir Tarih Yazan Ecdadımızın Bizlere Emanet Ettiği Bu Şerefli Tarihe Kara Leke Sürdürmemek İçin, Torunlarımıza Dedelerimiz Filistinde Kardeşlerine Katliam Yapılırken Hiçbir Şey Yapmadılar Dedirtmemek İçin Ve En Önemlisi Allah’ın Rızası İçin Artık Ciddi Adımlar Atılması Gerektiğini İfade Ediyoruz. Filistinin Onurlu Direnişini Görmeyenler, Duymayanlar, Bu Onurlu Direnişi Yapan Hamas’a Terör Örgütü Diyebilecek Kadar Alçalıyorlar. Katliam Yapan Siyonist Terör Devleti İle İlişkilerin Normalleşmesini İsteyenleri, O Kadar İnsan Katliama Maruz Kalırken Ticaretin Bu Durumun İçerisinde Olmaması Gerektiğini, 6 Satıp Bir Almanın Ne Kadar Ahlaklı Olduğunu Düşünenleri Milletimizin Vicdanına Havale Ediyoruz. Aziz Milletimizin Evlatları Kudüs Sevdalıları ; Burada Bu Konuşmaları Yaparken Bizler Altı Boş Olan Kısır Konuşmalar, Protestolar Yapmıyoruz. Biz Yapılabilecek Olan Ama Yapılmayanları Gündeme Getiriyoruz. Bizlere Zaman Zaman Soruluyor Peki Ne Yapılabilir? İşte Şimdi Hükümetimize Devletimize Ve Sayın Cumhurbaşkanımıza Seslenerek Yapılabileceklerle İlgili Taleplerinizi İfade Ediyoruz…

whatsapp-image-2024-06-02-at-14-55-50.jpeg

  1. Öncelikle Ve Acilen Siyonist Rejimin , İsrailin Tüm Diplomatları İstenmeyen Adam İlan Edilmelidir. Bunu Yapmadığınız Takdirde Söylediğimiz Eleştrirdiğimiz Hiçbir Hususun Anlamı Kalmamaktadır. 2. Türk Vatandaşı Olup Katliama Katılmak Üzere Gazze’ye Gidenler Derhal Vatandaşlıktan Çıkarılmalıdır. Zira Sosyal Medya Başta Olmak Üzere Çeşitli Platformlarda Türkçe Konuşan Şahıslar Türkiye Vatandaşı Olduğu Belli Olan Kişiler Alçakça Bir Şekilde Gazzeye Savaşa Gittiklerini Rahatlıkla İfade Edebiliyorlar… 3. Botkot Ürünlerinin Türkiyeye Girişlerine Müsade Edilmemeli. Aziz Milletimiz Bu Konuda Gerekli Hassasiyette Bulunurken Devletimizinde Bu Konuda Hassasiyet Göstermesini Bekliyoruz. 4. İsrail’e Doğrudan Koruma Desteği Sağlayan Kürecik Radar Üssü Hemen Kapatılmalıdır. 5. İncirlik Kapatılmalıdır. Abd’nin Ortadoğuya Açılan En Önemli Kapısı Olan Ve Vatanımızın Ortasında Bir Hançer Gibi Duran, Ortadoğudaki Bütün Katliamların Müsebbibi Olan Bu Üssün Acilen Kapatılması Gerekmektedir. 6. İsrail’in İçinde Olduğu Uluslararası Kuruluşlardan Katil Rejimin Çıkarılması İçin Girişimde Bulunulması Gerekmektedir. Şayet İsrail Bu Kuruluşlardan Çıkarılamıyorsa Katillerin Olduğu Bu Kuruluşlardan Şanlı Tarihi İle Dünya’ya Nam Salmış Türkiyenin Çekildiğini Açıklamasını Bekliyoruz. Tıpkı Necmettin Erbakan Hocamız Gibi Nufus Olarak Dünyanın 4/1 Lik Kısmını Temsil Eden D8 Ülkeleri Gibi Oluşumlar Desteklenmeli, Geliştirilmelidir. 7. Milletimizin Evlatları Türkiye Vatandaşları Kudüs’e İlk Kıblemiz İkinci Mescidimiz Üçüncü Haremimiz Olan Mescidi Aksa’yı Ziyarete Gitmek İçin Dahi Haftalarca Vize Almak İçin Uğraşırken İsrail Vatandaşlarının Vizesiz Bir Şekilde Elini Kolunu Sallayarak Ülkemize Gelmeleri Engellenmelidir. Derhal İsrail’e Vize Uygulaması Getirilmelidir. 8. Oluşturulacak Milletvekili Grubunun Refah Sınır Kapısına Gidilerek Gazzeli Kardeşlerimize Desteğimiz Net Bir Şekilde Gösterilmelidir. 9. Hükümetimizin Terörist Devlet Olarak Tanımladığı İsraile, Nasıl Diğer Terör Unsurlarına Destek Veren Firmaların Ve Şahısların Mallarına El Konulduysa, Sosyal Medya Hesapları İncelenip Nasıl Teröre Destek Veren Kişiler Tutuklandılarsa Aynı Şekilde İsraile Maddi Manevi Destek Veren Kişi Ve Kurumlarında Aynı Muameleyi Görmesini İstiyoruz.

10. Merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın 1997 Yılında Yaptığı Gibi Filistine Türk Silahlı Kuvvetli Öncülüğünde Acilen Barış Gücü Gönderilmelidir. Unutulmamalıdır Ki İsrail Laftan Değil Yalnızca Güçten Anlar. 11. Filistindeki Kardeşlerimiz Katliama Maruz Kalırken, Sözde Normalleşme Anlaşmalarının Tek Taraflı Olarak Tamamının İptal Edildiği Kamuoyuna İlan Edilmelidir. Selam Olsun, Şanlı Direnişi Devam Ettirenlere Selam Olsun, Zalimlere Karşı Anladığı Dilden Konuşanlara Selam Olsun, Cennetteki Makamlarına Koşanlara Selam Olsun, Kudüs’te Mescid-İ Aksa İçin Herşeyini Feda Edenlere Selam Olsun ; Hamas’a Kassam Tugaylarına Yazıklar Olsun ; Gazze’de Onbirlerce Masum İnsan Katledilirken Kılını Dahi Kıpırdatmayanlara" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Mustafa KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.