TOGG arabaları Konya’da üretildi!

TOGG arabaları Konya’da üretildi!
KOMEK bünyesindeki Anatoya markasıyla Türkiye’nin gururu yerli ve milli araç Togg’un minyatür oyuncakları üretildi. Ahşap arabaların satış fiyatı da belli oldu

Türkiye’nin gururu, yerli ve milli aracımız Togg’un yollardaki serüveni başlarken Konya’dan da Togg’a ilginç bir destek geldi. Konya Büyükşehir Belediyesi çatısı altında kurulan ve KOMEK kursiyerlerinin el emeği göz nuru ürünlerinin değerlendirilmesini sağlayan markalardan birisi olan ANATOYA’da ilginç oyuncaklar üretiliyor. Bunlardan birisi de yerli ve milli araç Togg oldu..

togg-2.jpg

KOMEK’in Ahşap Oyuncak Atölyesinde masif ağaç ve doğal boyama teknikleri tercih edilirken eğitim materyalleri, zekâ oyunları, geleneksel, kinetik ve robotik oyuncaklar üretiliyor. Çocuklar ve engellilere yönelik gelişim atölyeleri, etkinlik ve müze çalışmaları, festival ve yarışmalar planlanıyor.

togg-3.jpg

Anatoya’nın el emeği göz nuru ahşap oyuncakları arasında dikkat çeken bir şey de Konya ulaşımının önemli parçalarından birisi olan ve halk arasında yeni alınan kırmızı otobüsler olarak da adlandırılan araçlar olmuştu.

togg-4.jpg

Şimdi de Togg’un ahşap oyuncakları üretildi. Tüm renklerde üretimi yapılan ahşap oyuncak arabalar dayanıklılığıyla bilinen kayın ağacından üretilirken fiyat ise 1500 TL olarak belirlendi. Ürünler halen KOMEK’in ve Anatoya’nın web siteleri aracılığıyla yüzde 10’luk indirim ile 1350 TL’den temin edilebiliyor.

togg-5.jpg

Anadolu (Kırmızı), Pamukkale (Beyaz), Oltu (Siyah), Kapadokya (Bej), Kula (Gri), Gemlik (Mavi) ve Ahşap renk ve isimleriyle satılan ürünlerin şimdiden büyük ilgi gördüğü ifade ediliyor.

togg-6.jpg

togg-7.jpg

togg.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum